Sharan BUFÍK:Dálkový ovladač nekomunikuje,hláška "NO CO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rotwajler
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Sharan BUFÍK:Dálkový ovladač nekomunikuje,hláška "NO CO

Příspěvek od Rotwajler »

Tak mám tady jeden oříšek.
Přídavné topení eberspacher Sharan 2001 o výkonu tuším že 5kw=vodní.
Bufík samotný ovladačem v autě lze pustit,a i auto si ho samo dle potřeby pouští pro příhřev.
Je tu jiný problém.
Je k tomu dálkový ovladač,a ten má baterku v pořádku,přesto se ovladač s autem neumí spojit,a píše "NO CO" (Možná to znamená no communication?)
Akorát nevím proč,když baterka v ovladači je v pořádku,neví někdo,čím to může být?
Jinak když se měnila baterie v autě nebo v tom dálkáči,tak to vždy fungovalo bez potíží,ale najednou nějakou záhadou to nejede.
Kde bude nějaký příjmač na ten bufík je už asi vyloženě hloupá otázka,ale přesto kdyby náhodou někdo měl stejnou zástavbu,stejný typ a věděl by,kam dávají příjmač na dálkový bufík,poraďte.
Nevím,jestli může být chyba v kódování ve VAGu,jakože špatné nastavení,ale já vím jen,že se zadává jestli auto má příhřev,a nebo kontinenty evropa/kanada,atd,a to by mělo být ok.
Měnil jsem autorádio,tak se asi budu muset podívat,jestli tam není nějaký modul v té dutině pod rádiem s rozpojeným konektorem,jinak nevím..
Kde se vlastně samotný bufík diagnostikuje,ať nemusím dělat komplet test celého auta?
Přiloženo foto ovladače s vyobrazením displaye,s tou hláškou,která tam nikdy nebyla,když to fungovalo.

Obrázek
novakbruno
Nováček

Příspěvek od novakbruno »

zdraví mel jsem to samé vymenil jsem přijmací antenu bufiku je na zadnim leva strana a maka 100% :)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

najdi příjmač , a zjisti jestli jde do něj napájení , nedávno jsem řešil přesně identický kus , a u baterky to mělo přidaný pijistky , a byl tam špatný kontakt , a pod autem klasicky unilý dráty
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“