zetor 7340 turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zetor 7340 turbo
Zdravim tenhle traktor má originál turbo bez reguce a oběm motoruje cca 3922cm, rád bych mu dodělal interccoler a tím přidal i cca 4400 cm navíc vzduchu v potrubí a coleru, má někdo zkušenost jak se to bude chovat? Musim tam dát věčí turbo? nebo jen turbo s regulací a pak odfuk vetil? Prosím o radu někoho zkušeného kdo stím má zkušenost.
zetor 6945 problém s řadovým čerpadlem
Ahoj,
zeptám se v tomto vlákně:
Prosím o radu:
Zetor 6945 řadové čerpadlo. Nejde dát "sytič/čudl" i když dám plyn na doraz. Sundal jsem deklík co je na dva šrouby, koukám na ty segmenty co na pohled vypadají jak ventilové pružiny a říkám, že při při přidání plynu by regulační tyč měla ty segmenty natáčet ne? Ale jak hýbu s plynem jak hýbu, tak se nic neděje. Zkoušel jsem otočit segmentem jak by měla otáčet regulační tyč a málem jsem ohnul šroubovák.
jinak čerpadlo po repasi z měřína a 3 roky motor neběžel.(sabotáž čerpadla není vyloučena, někdo mi do oleje nalil ředidlo a nasypal válečkové ložiska)
díky za postřehy.
zeptám se v tomto vlákně:
Prosím o radu:
Zetor 6945 řadové čerpadlo. Nejde dát "sytič/čudl" i když dám plyn na doraz. Sundal jsem deklík co je na dva šrouby, koukám na ty segmenty co na pohled vypadají jak ventilové pružiny a říkám, že při při přidání plynu by regulační tyč měla ty segmenty natáčet ne? Ale jak hýbu s plynem jak hýbu, tak se nic neděje. Zkoušel jsem otočit segmentem jak by měla otáčet regulační tyč a málem jsem ohnul šroubovák.
jinak čerpadlo po repasi z měřína a 3 roky motor neběžel.(sabotáž čerpadla není vyloučena, někdo mi do oleje nalil ředidlo a nasypal válečkové ložiska)
díky za postřehy.
Alfa Romeo 75 3,0V6
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
Re: zetor 7340 turbo
Spíš zatuhlý regulátor, nebo některý segment. Dnešní nafta je lepidlo. Zkoušel jsi té tyči pomoct třeba šroubovákem? Jinak sundat a nechat znovu udělat. Doma si s tím moc neporadíš. Já takové čerpadlo nechával dělat asi 2 měsíce zpátky a stálo to 2000. Žádná hrůza.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Re: zetor 7340 turbo
Aha. Teď hledím že šroubovák jsi zkoušel, tak potom platí varianta číslo 2.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km