Stránka 1 z 1

Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 31 kvě 2022, 20:48
od oregan
Ahoj mam u sebe BMW X6 3.0D rv 2010 , problem je ze jakmile vytocite motor ,. tak vylitne prepad ze vstriku a nafta jde ven . Neresil jste nekdo cim by to mohlo byt? Popripade staci zmerit vstriky bankama , da se to bankama poznat pokud by byly vstriky KO? Ja uz jsem z tech testu skeptickej , neda se na to spolehnout.

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 19 čer 2022, 09:51
od RAPIDmen
Mal som niečo podobne na 92kw TDCI ale tam som kupoval sadu od autokelly a pani bola za mnou dva krat s obliatim motorom od nafty za tyžden..nekvalitna sada prepadov a hlavne tych isteni o vstrek..mrkni na to či je to OE diel..tiež som vtedy uvažoval ked vyplulo aj original čo tam mala a nasledne aj starline sadu tu rovno na dvoch miestach daval som podozrenie že mega toho ide do prepadu...ale potom už neprišla (LOL) čiže uzavret temu neviem.

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 20 čer 2022, 06:04
od oregan
uzaviram pripad, dekuji vam za pomoc. Chtel jsem dat vsechny vstriky na test a zakaznik to uz nechtel resit.Ze pry auto takhle proda.

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 20 čer 2022, 11:47
od jericho-3
Ono spíš je to vyšším tlakem v přepadu, který hadičky prostě neudrží. a končí to tím, že se to prodá nějakému chudákovi. Ale máš recht, že to takhle dopadne, kdysi jsem řešil "slavný" motor CDI v jeho začátcích a majitel byl polodutý, opravovalo se téměř vše, byl mi dlužen a po nějaké době přijel takhle a já mu řekl, uvedu to do chodu a zadarmo, ale slib mi, že už nepřijedeš a pojedeš jinam.Souhlasil a v další štaci mu to opravili za velké prachy a auto mu nedali a řekli, ať si vezme půjčku..Člověk nemůže mít dobré srdce..A byl jsem za vola.. .. :D

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 22 čer 2022, 10:47
od roman1648
Jednou jsem to řešil na S-Maxu 2.0TDCi, sada přepadů od výrobce Metzger....prostě šmejd
Už ty plastový koncovky ve vstřicích vaklaly,ty zajišťovací závlačky úplně jinej tvar,to fungovat ani nemohlo, tak bych asi hledal problém spíš tam,na BMW je systém kdy se to nasouvá na ten čudl ze vstřiku a pak to přitáhne ten venkovní jakoby prstýnek, tyto díly jsou opravdu nejlepší origo, má to číslo BMW 13537799869 a paradoxně je to levnější origo ( Elit to má za 2973,- )než onen Metzger ( 4004,- ) i Starline ( 3116,- )
V Elitu to mají běžně skladem což taky o něčem svědčí....
Tyto zákazníky posílám slušně do háje, koupí si X6,Q7,XC90 a podobný vyjetý šperky,myslí si že mají kdo ví co a všechno se jim zdá strašně drahé, to na tom raději nebudu dělat nic, z mé zkušenosti jsou to většinou vychcánci které odevšud vyhodili tak to zkouší kde se dá...

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 22 čer 2022, 19:29
od Marek001
Ano presne, problém je v tých plastových prepadoch, 100% držia jedine nové origo. Koľkokrát už aj po odpojení prepadu sa mi stalo že potom začali vyskakovať, ak sa dá vždy ich pre istotou "zaistím" aspoň binderkou okolo vstreku

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 22 čer 2022, 23:21
od volvo pan
jestli to taky nemuže dělat regulator bud neorigo a nebo starej. U cdi mb jsem na to měl podezření,sice se to vyřešilo přepadama,ale nacpaly se tam dost bytelny hadičky komplet na zpětku. Ale před tim to pokaždý vylítlo časem..samo,že kvalitní přepady ke vstřikum sou základ.

Re: Bmw X6 vylitavaji prepadove hadicky

Napsal: 25 čer 2022, 21:24
od slovacek.milos
sděláš přepady, nastartuješ, který vstřik chčije jak nijagára dáš ho na repas a je po problému ;)