Vytažení promáčkliny PDR Praha

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karter
Aktivista
Příspěvky: 1462
Registrován: 07 lis 2009, 14:46
Odpovědi: 1
Bydliště: Praha

Vytažení promáčkliny PDR Praha

Příspěvek od karter »

Nějaky kontakt kdo dělá vytažení bez poškození laku nejlépe Praha diky.
volvo pan
Přispěvovatel
Příspěvky: 171
Registrován: 14 kvě 2021, 22:29
Bydliště: zapad

Re: Vytažení promáčkliny PDR Praha

Příspěvek od volvo pan »

renove cars nebo tak něco ve vestci,nevim, jestli sou tam furt. Adresu nevim,už je to pár let,2 auta,zanovní bmwsráče,výsledek stopro. Bylo tam přes cca100 důlků a za 2 dni hotovo. Ted maj i nějaký pobočky jinde,což tenkrát asi neměli,ale kdybych to řešil,tak zas do vestce. Jo,a profi jednání tekrát,to se taky cení. Snad si to udrželi,ale jak píšu,2 auta,to je hovno vzorek a dávno..číslo měli nějaký pěkný 200 300 nebo 400 apod,operátora už nevim,ale to najdeš.
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 19273
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Re: Vytažení promáčkliny PDR Praha

Příspěvek od roman1648 »

Kámoš má taky "nově" auto po kroupách, rozbilo mu to přední sklo, to jsme vyměnili na pojistku ale střecha je důlkovaná, někde i rámy dveří...kolik ta oprava tak vyjde ? Je to prostě daný počtem poškození krát nějaká sazba nebo individuálně řeknou bude to já nevím 15tis. a chceš-nechceš ?
volvo pan
Přispěvovatel
Příspěvky: 171
Registrován: 14 kvě 2021, 22:29
Bydliště: zapad

Re: Vytažení promáčkliny PDR Praha

Příspěvek od volvo pan »

hele,to už nevim,asi pár dulku je za nějakou pevnou cenu za ks,a hodně je s množstevní slevou. A podle velikosti. Platilo se u 3 jky bmw za cca 130 dulku ruznejch velikosti 25 tis. Nevim už,jestli s dph nebo bez. Možná najdu ještě fakturu,tam asi byl i nějakej popis co a za kolik.Střecha,kapota,blatniky,kufr..sklo přežilo,tak asi důlky byly menší.Tu 5tku už nevim,ale taky super opraveno. 3jku si trochu pamatuju,páč to bylo první auto,co sem takhle řešil,bylo tam nějaký věci kvuli zaruce atd a hlavně sem moc nevěřil výsledku. Pak jsem tam k nim přijel,panáček to nasvítil nějakou lampou a bylo tam dulku videt ještě tak o polovinu víc. A za 2-3 dni,když jsem pro to přijel,nikde nic,ani náznak po doliku. I tu lampu na to zas pustil.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“