řízení citroen c5 2011

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
drz
Přispěvovatel
Příspěvky: 217
Registrován: 04 bře 2009, 21:46

řízení citroen c5 2011

Příspěvek od drz »

zdar hoši,
nemáte někdo zušenost s tímhle vehiklem- teklo řízení komínkem, jako to umělo už na berlingách, xsarách... majitel si dodal jiné repasované a přišlo s komínkem natočeným do jiné polohy- když jsem vyndával staré, měl jsem zajištěnou příčku volantu vodorovně a teď, abych nasadil řízení na sloupek, tak s ním musím o skoro půl kola otočit. Tzn., že bude příčka volantu při jízdě rovně hoodně nakřivo a bojím se, že jí nesrovnám o tolik geometrií. Sundal jsem cvičně airbag, jestli by šel volant i s kroužkem na ESP přesadit, jako to šlo právě třeba u berling a ouha, volant i snímač polohy volantu má jen jednu polohu na hřídeli. Takže jedinné co mne napadá je z nově repasovaného řízení, které je barvou od repasáka zaplombované, aby se do něj nikdo nešťoural, sundat komínek a natočit ho do pozice v jaké jsem vyndal staré řízení... Nebo je lepší nápad :? :? :?
Marek001
Aktivista
Příspěvky: 1776
Registrován: 08 říj 2009, 09:23
Bydliště: Dubnica nad Váhom

Re: řízení citroen c5 2011

Příspěvek od Marek001 »

Neviem, možno niekto dá lepšiu radu, ale ja by som sa toho nechytal hlavne ak tam je záruka. Nech si to zákazník rieši sám aj keď chápem že chceš pomôcť alebo nechceš aby ti auto zavadzalo na dielni. Hocikdo iný, kúrenár, murár, inštalatér sa na teba vy... ak niečo kúpiš sám a nepasuje to, ani sa s tebou nebavia, objednajú čo sa im hodí a nakoniec všetko veselo vycáluješ. ;)
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 19273
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Re: řízení citroen c5 2011

Příspěvek od roman1648 »

Přesně tak, zákazník si dodal sám - uteč od toho a nepřidělávej si problémy
Toto dělal kolega na Volvu S80, pak se do toho tak dokonale zamotal že už nevěděl kde jaká poloha, volant nakřivo,samozřejmě to hlásí chyby ESP,ABS a já nevím co
Tyto jakože repasy jsou opravdu skvělá věc, jak přijít o nervy :x
Odpovědět

Zpět na „Citroën“