Nicméně....dělali jsme rozvody na O1 2002 AHF...v první řadě - vadí, když jsem nechal předvstřik na 59 až 60???
Se mi s tím nechtělo jebat na tu 55ku, ale pokud by to mělo nějaký zásadní vliv na něco, tak to ještě příště přenastavím
A pak, auto je totální pelech a když jsem po rozvodech udělal zkušební jízdu, tak naprosto netáhlo (bez turba)...v paměti závad byla odchylka regulačního tlaku...pomačkal jsem táhlo a to chodí krásně...lopatky přidřené nejsou, tak jsem jen v rychlosti kouknul na měřené hodnoty a váha byla na nějaké konstantí nízké hodnotě a nezvedala se a turbo taky ne (ani po vymazání závady) mimochodem spirála nesvítila, což je mi divné...Dal jsem váhu, co se mi léta válela v šupleti z Passatu 96kw jen prostě na zkoušku a okamžitě se změnil projev....auto jelo líp a hlavně mělo turbo kopanec (sice až v 3500ot) ale byl tam dokonce s přefukem na 2500mBar což bylo slyšet i hvízdnout turbínku...celkově se s tím alespoň nějak
Co myslíte, má cenu tam řešit novou váhu? Bude potřeba log? Mám stáhnout ten předvstřik o něco blíže k průsečíku?
A pak poprosím raději o přesné číslo dílu k tomuhle pelechu TMBGP21U1Y2353998 Díky za názory