měla jsem VW Bořka AJM 85kw, trochu smrděl, při 452tis dostal nové vstřiky, pak technickou a novej olej, dva dny na to mě rozstřelila paní na Jižní spojce. Vzhledem k tomu, že jsem se při vznikající koloně slušně uklidila ke svodidlům a ona mě trefina na pravou zadní část, natlačila mě na svodidla a auto předemnou. Na autě není skoro žádný díl, který by nebyl poškozený. Kooperativa se tedy pochlapila a vyplatila hezké peníze, ale já teď nevím co koupit.

Určitě to musí být kombík, nafta, manuál a do 200k Kč. A tady přichází ten kámen úrazu, chci spolehlivé vozidlo, nejlépe koncern a když se zeptám automechanika co pořídit 11/10 mi poradí starou rotačku. Hledám, ale žádné, v pěkném stavu, už moc nenacházím. Dívám se tedy i na novější, ale přiznám se, tam už se tolik neorientuji - leta jsem to teď nepotřebovala.
Z common railů jsem se dočetla, že je asi nej CFFB, je to pravda? Po jakých jiných kódech motoru mám koukat?
Potřebuji trochu nasměrovat, ať vím na co se koukat, z práce mám teď půjčené auto, ale tik-tak, mám ho vracet 11.7.

Děkuju, Karolína.