Folie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Folie
Zdárek,přemýšlým o foliích na svou octu kombi,tak bych se chtěl zeptat,jaké kde máte zkušenosti jak s kvalitou provedení tak s cenou a nejlépe pobliž CV nebo KV.Pokud to dělá někdo na foru,tak bych byl radši
.Chtěl bych mimo předních dveří a samozřejmě před.okna
ten zbytek pěkně zatmavit,samozřejmě s atestem..Popř.pokovit,ale nevím,jak to vychází cenově.Díky moc.
SHARAN AUY 2002
mnoo já měl na starým autě G3 folie od 3M a musím říct že jsou kvalitou OK . co se týče předních dveří tak tam jsem měl "světlejší" a stejně jsem to musel řešit přes "kafe" (TK). myslím že přední směj zadržovat max 20-30% , ale to nevím jistě. jinak novýho majitele s tím bezmilostně vyhodily a folie museli z předních dveří dolů. 
MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika
powered by CHF
BXE paštika
powered by CHF
No a taky je problém když s tím pak jedeš třeba do německa, jedině se to dá ochc.. ,že na čáru přijedeš se staženýma oknama, ale v zimě je to dost blbý.
jinak jsou k mání komplet okénka do dveří, akorát chybý okno z 5tých dveří, je to na Oct., polepený fóliema 3M s atestem, známej je prodává, tak kdyby jste někdo chtěl.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Cena 4500 je na cele auto.Je to i na prednich oknech.Zalezi uz jen na majiteli kam je necha dat ci ne.Ja osobne polepuji co kdo chce.Jen zadek tak polepim jen zadek.Cele auto tak cele auto.Majitel si rekne a ja nalepim.Jonak jen na zadni okna by byla cena samozrejme nizsi.To uz se resi domluvou.Jinak kremikovy folie jsou kvalitni.
A-neposkrabou se(pokud je nevezmete dratakem)
B-nevyblednou
A-neposkrabou se(pokud je nevezmete dratakem)
B-nevyblednou
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Kremikove folie delaji ve vice odstinech.....ja osobne mam rad 50%.
Je to jine znaceni nez folie za 300kc.Jsou hodne tmave,ale ze vnitr to vecer ani nepoznate ze by tak tmave byly.Na aute vypadaji moc krasne.Zalezi jen na vas zdali se pro ne rozhodnete.Kdyby ,mel nekdo zajem tak neni problem se domluvit.
Je to jine znaceni nez folie za 300kc.Jsou hodne tmave,ale ze vnitr to vecer ani nepoznate ze by tak tmave byly.Na aute vypadaji moc krasne.Zalezi jen na vas zdali se pro ne rozhodnete.Kdyby ,mel nekdo zajem tak neni problem se domluvit.
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Jsi mě potěšil,ještě mi prosím tě řekni,jak dlouho to prosím trvá,než to uděláš-je to octa I combi a nechci to na přední dveře,protože jezdím občas na západ a nechci mít s celníkama problémy.Zatím díky moc.Boriss píše:Kremikove folie delaji ve vice odstinech.....ja osobne mam rad 50%.
SHARAN AUY 2002