Chip Octa I 66kW - ?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Denis
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Chip Octa I 66kW - ?

Příspěvek od Denis »

Hojte,
nechal jsem si pred casem chipnout Octu 66 kW ALH r.v. 2003, zdalo se mi vsechno v pohode. Ale ted se trochu ochladilo a starty spatne. Naskakovalo to jako koza s bilym dymem. Tak jsem zacal kontrolovat. Zhavice, vymenil jsem pal filtr, zvedl starovaci davku na max a stejne. I chod motoru byl zda se mi tvrdsi. Tak se dal zpet orig soubor, a vse jak ma byt starty temer jako teply motor, a i chod motoru zda se byt tissi.
Tak nevim co s tim. Je skoda nevyuzit moznosti navyseni vykonu u tohoto typu motoru. Mel jsem to jen na 85Kw. Nevim jestli by nepomohlo myslim u chipleho motoru trochu zvednout predstrik, ale prd tomu rozumim.

Diky vsem
Absolutni amater
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

pri starte to bezi mimo regulaciu /otvor slucka/ takze predvstrek nezdvihnes. ak sa to neda nastavit polohou remena , aby to bolo dobre aj za studena aj za tepla tak vymen cerpadlo.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

u tohoto motoru jsi to měl řešit tryskama, a výsledek je stoprocentní
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

to asi nebyl čip od Dieselpower, např. , co? Určitě jeden z těch shitů, co jich je na trhu spousta ;) , jak píše pafka, dej trysky a máš víc jak 85kW a přitom soft zůstane origo kvalita, a když čip tak zkontaktuj Reeshu
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

nie kdys tak ale ked vymenis trysky tak okamzite skontaktuj reesha a az potom mas peklo pod ritou
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“