nemohu si pomoci a potřebuji radu, když se podívám do ETOSU tak mi podle čísla vyjede jako N75 úplně jinej ventil viz moje nekvalitní foto ale poznat jde. Dle předcházejícího fota a čisla ventiluje na horním obrázku ventil N18. Může mi to někdo osvětlit.
yirka píše:nemohu si pomoci a potřebuji radu, když se podívám do ETOSU tak mi podle čísla vyjede jako N75 úplně jinej ventil viz moje nekvalitní foto ale poznat jde. Dle předcházejícího fota a čisla ventiluje na horním obrázku ventil N18. Může mi to někdo osvětlit.[img]http://dieselpower.cz/forum/userpix/574 ... 8329_1.jpg[/
Kdybys ho náhodou potřeboval tak 1 mám je 2 měsice starý a 100% funkční dyžtak napiš SZ
Tak jak je to chlapi s těmi ventily. Sháním ten s tím bílým vrškem a můj soused tvrdí, že je to N18. Potřebuji na motor AHF z roku 1999, 81 kW. Ten kablík, co do něj vede, má hranatou koncovku (už jsem viděl i s polokruhovou).
traveller píše:Tak jak je to chlapi s těmi ventily. Sháním ten s tím bílým vrškem a můj soused tvrdí, že je to N18. Potřebuji na motor AHF z roku 1999, 81 kW. Ten kablík, co do něj vede, má hranatou koncovku (už jsem viděl i s polokruhovou).