Tak jsem myslel, že se mi to vyhne....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jsem myslel, že se mi to vyhne....
V sobotu jsem byl v Děčíně na brzdě, Reesha mi tam nachipoval Golfa. Mám to sice 500km, ale nelituju. Perfektní přístup všech zúčastněných....radost pohledět. Nechtěl jsem žádný extrém, ať to ještě chvíli vydrží, ale nevydrželo..... spojka v prdeli
. Mám obrovskou prosbu na lidi, kteří řešili problém s obložením lamely. Nebyla by možnost obložit to někde, kde s tím jsou dobré zkušenosti a poslat to na dobírku??? Včichni jste někde z Čech..... mám tam 151PS a 337Nm. Nebo jestli můžete doporučit něco v okolí Ostravy. Pročetl jsem fórum, ale jen tak někde se mi to nechce nechávat dělat. Díky

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
No na svoje auta - Renault25 2,2i Renault25 2,0i Citroen XM 3,0V6,
Na auta znamych - Citroen BX 1,9i, Felicia 1,3i, Felicia 1,9D...
Nemel jsem nikdy zadny problem, ale samozrejme stat se muze cokoliv...
Behem par mesicu se tam chystam s lamelou do oktavky (moji).
Delaji i brzdove pakny - nechal jsem si udelat do Porsche924, na pozadani mi nalepili o milimetr tlustsi nez origo, mel jsem dost sjete bubny. Taky to az do prodeje fungovalo bez problemu.
Na auta znamych - Citroen BX 1,9i, Felicia 1,3i, Felicia 1,9D...
Nemel jsem nikdy zadny problem, ale samozrejme stat se muze cokoliv...
Behem par mesicu se tam chystam s lamelou do oktavky (moji).
Delaji i brzdove pakny - nechal jsem si udelat do Porsche924, na pozadani mi nalepili o milimetr tlustsi nez origo, mel jsem dost sjete bubny. Taky to az do prodeje fungovalo bez problemu.
Spojka
Ve Velkém Meziříčí obkládají spojky - na VW jednohmotnostní setrvákjsem se poptal , dávají tam "lepší materiál", což může a nemusí být pravda, obložení má o nějaký ten centimetr menší vnitřní průměr, takže se zvětší tření a i u víc čipnutých motorů to prý vydrží. Mají to prý s někým vyzkoušené. Pokud bys chtěl kontakt napiš.
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spojka
a jak poznam jestli mam jednohmotnostni nebo dvou? ja vubec nevim co to je... :-/bobG3 píše:Ve Velkém Meziříčí obkládají spojky - na VW jednohmotnostní setrvákjsem se poptal , dávají tam "lepší materiál", což může a nemusí být pravda, obložení má o nějaký ten centimetr menší vnitřní průměr, takže se zvětší tření a i u víc čipnutých motorů to prý vydrží. Mají to prý s někým vyzkoušené. Pokud bys chtěl kontakt napiš.
- Tupino
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spojka
pokud máš avatar ze svýho auta na tuty dvouhmoťákchucky píše:a jak poznam jestli mam jednohmotnostni nebo dvou? ja vubec nevim co to je... :-/bobG3 píše:Ve Velkém Meziříčí obkládají spojky - na VW jednohmotnostní setrvákjsem se poptal , dávají tam "lepší materiál", což může a nemusí být pravda, obložení má o nějaký ten centimetr menší vnitřní průměr, takže se zvětší tření a i u víc čipnutých motorů to prý vydrží. Mají to prý s někým vyzkoušené. Pokud bys chtěl kontakt napiš.
V6 TDI 4M
Nepíše, ale píše, že ta spojka nevydržela, tudíž by to nové obložení nebylo stejně na dlouho. A když přihlédnu k tomu výkonu, jaké to auto má, tak je to jasný.dalik píše:Asi ano, ale v uvodni otazce se o zadnem spec. oblozeni nemluviKornout píše:To dalik: Ale zde se bude jednat nejspíše o nějaké lepší obložení, to co tu popisuješ, bude asi klasika, né?
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Ja to pochopil tak, ze mu nevydrzela protoze uz byla sjeta, ne ze spalil dobrou spojku. Mozna se pletuKornout píše:Nepíše, ale píše, že ta spojka nevydržela, tudíž by to nové obložení nebylo stejně na dlouho. A když přihlédnu k tomu výkonu, jaké to auto má, tak je to jasný.dalik píše:Asi ano, ale v uvodni otazce se o zadnem spec. oblozeni nemluviKornout píše:To dalik: Ale zde se bude jednat nejspíše o nějaké lepší obložení, to co tu popisuješ, bude asi klasika, né?

Kornout má pravdu, spojka to nepřenese. No nic, chlapi. Zkusím to HDS, jak říkal titan, a uvidím. Takový parametry jak má on nemám, navíc na sprinty se nechystám, tak uvidím. Jestli to nevydrží, tak dám keramiku. Je to už ale za 6000. Dám vědět.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s