Leon 1.8T 132kw nalítáno 110k r.v. 2002 6st přev. cca měsíc nazpět jsem začal pozorovat určité rázy při řazení, konkrétně při pomalé jízdě městem... z 2 na 3 při normálnim řazení jak jsem řadil doposuď někdy při vymáčknutí spojky a věčinou při pouštění spojky proti plynu se zařazenou 3jkou je cítit takový ráz z mot. prostoru... někdy to ani clovek nezaregistruje zvlast kdyz hraje rádio... když je ticho tak je to celkem patrné.
z 3-4 už se to nestává a vejš taky ne, při podřazování na 3 je to zas slyšet.. a většinou to není plynulé přeřazení... tak jak bych si představoval.
Rybízek mě navedl že by to mohl být dvouhmotný setrvák (ani sem netušil že tam tu sfini mám), proto se ptám ještě na názor vás.. co se v autek též vrtáte.
Nepo pokud vás napadně něco jiného ? Spojka? Lamela? Silenbloky motoru?Vyměnit olej v převodovce ?
jakákoliv rada ohledně diagnostiky závady.
A pak mám ještě dotaz kde by se dalo za NEhříšné peníze sehnattakový dvouhmot setrvák na moji káru

auto používám na NORMALNI ježdění, nejsem závodník snažim se ho šetřit chci ho dát trochu dokupy aby sloužilo a nějaký zvyš výkonu mě neláká.
dík za infooo a sorry že začínám další téma na téma setrvák.. je jich tu požehnaně....