kares píše:Auto mi padalo do núdzaku tak sme to hodili na diagnostiku. Tá ukázala snímač tlaku v sacom potrubí. Objednal som ho a dodali mi tento
ale ho nikde neviem nájsť kde to ide. Buď mi dodali iný alebo som slepý
kód motora v podpise
Cau,jestli mas tu ibizu afn a mas vyvedenou hadicku do pocitace tak mas cidlo v ridici jednotce a musis dat novou,nebo tu hadicku odpoj a na tom saní tu dirku ucpy a melo by to ject normalne,doda si to hodnotu pro plný zatízení. Když to bude padat dal tak budes muset dat novou jednotku.Jestli najdes nekde na trubce k intercoleru to cidlo cos koupil tak ho vymen ale uprimne si myslym ze ta ibiza to stejný jako trojka golf a na tej trubce bude jen to cidlo teploty nasavanýho vzduchu,cidlo se dvouma kabelama se stekrem. A napred tu hadicku do pocitace profoukni jestli není ucpana,pocitac najdes v tom žlabku pod steracema uprostred jak mas pylový filtr. Jo a to co mas na tej fotce,tak to je snimac tlaku davanej do roku 94,pak už je integrovanej v řidici jednotce, a je to pro motor 1Z 66kw.Zdenek.
dírku bych moc neucpával spíš bych to viděl na opravu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
necháš to někoho pořádně změřit vagem tlak v sání pak zkontroluješ hadičky a případně vyndáš jednotku motoru a necháš si vyměnit snímač tlaku v jednotce
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:případně vyndáš jednotku motoru a necháš si vyměnit snímač tlaku v jednotce
hore písali že snímač je v jednotke a nedá sa meniť len komplet jednotka
Cau,normalne když odejde tak se jednotka vymenuje za jinou. Ale sou borci co si to nechaj opravit,bud tam davaj z jiny jednotky,nebo stoho vyvedou draty a daj tam cidlo treba s octavky. A to cidlo daj do trubku ke koleru. Zaleži na tobe,jaky mas moznosti.