Jak vam sviti svetla?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Lasota Petr
- Nováček
Jak vam sviti svetla?
Mam starou Themu a kdyz jedu v desti,tak se nekdy dokonce musim podivat,jestli mam zapnuta svetla! To hlavne kdyz jedu osvetlenou ulici nebo kdyz jede v protismeru auto.Ut jsem cistil paraboly,dal lepsi zarovky,namontoval mlhovky ale porad zadna slava.Kamos ma Toledo r99 a rikal,ze mu stara Felda svitila lepe.Dokonce pry Skoda 120 lepe svitila. Jake mate zkusenosti Vy? Pela
Osram Silverstar +50% prodloužení kužele o 20 m, až o 50% více světla v oblasti 70 m před vozem dle informací z webu... a mé zkušenosti to docela potvrzují 
Naposledy upravil(a) Matrix dne 01 čer 2006, 22:15, celkem upraveno 1 x.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Ono se není čemu divit, oni ty Toleda svítěj fakt na dvě věci, i když máš lampy nové.pumix píše:No tak na mém fáru je to asi takhle ,L světlo mám Depo ,tlumené je gut,ale dálka...Babeta svítí dál.. no a P je originál,ale děravé,takže stále zamlžené..V globále jsem jak krtek,ještě že cestu znám ku*va dobře...
K těm silverstar žárovkám, fakt svítěj o dost víc než ostaní, je to kvůli přehžavenému vláknu, taky díky tomu to jsou žárovky se zkráceným intervalem výměny. U některejch aut vydržej dost dlouho, ale u aut, co maj světla malá, tředa BMW5er. E34, vydržely max2-3měsíce! Jinak na mokrej povrch jsou lepší Coolblue, taky od Osramu.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
No jasně nejni to na takový žárule dimenzovaný,taky sem se na ně vyprd.Matrix píše:Tak tyhle žárovky ani nemáš do auta taky dávat... jednak šíleně oslňují a druhak ti můžou poškodit světlomety... Kornout nejspíš myslel Osram CoolBlue, což sou namodralé žárovky s klasickým výkonem.
Ale svítili hezky,akorát když bylo mokro,jako bych oslep.
Ale na sněhu to byla paráda.
A s tim že oslňují na mě nechoď,když proti mě jede někdo s xenonama tak bych vraždil,sem jak krtek v tu chvíli.
A kdyř už tak jim můžu ubrat na náklonu a to stejně trochu mam.
-
Lasota Petr
- Nováček