a mám dělat 2,5 tdi A6 AFB automat na manuala chtěl jsem se zeptat zda to
někdo už dělal a zajímalo by mě zejmená konec kliky tam je jiná přiruba na strvák nebo měnič-zda nebude problém !a co by mě mohlo překvapit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak to jste něco udělali špatně , protože klika je stejná , jak pro manuál ,tak automatelit píše:A klika je o neco delsi oproti automatu. Musela se upravovat jinak tlacila na menic a prevodovka nesla pritahnout bloku. Alespon tak to bylo u AVF.pafka píše:na klice není problém,je v ní vražený středící kroužek, jde vyndat
pafka píše:tak to jste něco udělali špatně , protože klika je stejná , jak pro manuál ,tak automatelit píše:A klika je o neco delsi oproti automatu. Musela se upravovat jinak tlacila na menic a prevodovka nesla pritahnout bloku. Alespon tak to bylo u AVF.pafka píše:na klice není problém,je v ní vražený středící kroužek, jde vyndat
ako v com. Ked sa ti pos.... automat,potom uvidis co to stoji nervov a penazi.Manual je pohodaPepa15 píše:po mechanické stránce bych se přestavby nebál , spíš bych se bál elektroniky motor půjde v nouz režimu bude řvát abs atd , ale je to u každého auta specifický ta elektronika , přestavuješ z multitronika nebo tiptronika ? co že takový rozhodnutí jít do horšího áutomat je automat
za kazdej luxus se priplacilubomt píše:ako v com. Ked sa ti pos.... automat,potom uvidis co to stoji nervov a penazi.Manual je pohodaPepa15 píše:po mechanické stránce bych se přestavby nebál , spíš bych se bál elektroniky motor půjde v nouz režimu bude řvát abs atd , ale je to u každého auta specifický ta elektronika , přestavuješ z multitronika nebo tiptronika ? co že takový rozhodnutí jít do horšího áutomat je automat
tak veru. Priplatis aj na zaciatku aj na konci zivota automatu.Ale prerobit to ide,len treba pevne nervy a niekoho po ruke,co vie prekopat elektroniku.Peete píše:za kazdej luxus se priplacilubomt píše:ako v com. Ked sa ti pos.... automat,potom uvidis co to stoji nervov a penazi.Manual je pohodaPepa15 píše:po mechanické stránce bych se přestavby nebál , spíš bych se bál elektroniky motor půjde v nouz režimu bude řvát abs atd , ale je to u každého auta specifický ta elektronika , přestavuješ z multitronika nebo tiptronika ? co že takový rozhodnutí jít do horšího áutomat je automat