Zháňam veľmi staré HDD (MFM, ST406)

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Alex
Přispěvovatel
Příspěvky: 740
Registrován: 23 led 2006, 23:43
Bydliště: Martin

Zháňam veľmi staré HDD (MFM, ST406)

Příspěvek od Alex »

Viem že je to úplne mimo mísu, ale sú tu aj ľudia čo robia s PC, tak to skúsim. Ak sa niekto pohybuje v oblasti PC dlhú dobu, alebo má prístup ku starým vyradeným PC, možno by vedel o niečom takomto:
HDD pre rozhranie ST406, MFM. (Majú dva ploché káble + napájanie) Sú to 80-te roky, začiatok 90-tych. Kapacita rádovo 10-100 MB. (nie rozhranie IDE!) Väčšinou sú to 5,25 palcové kusy. Nepredpokladám, že sa niečo nájde, ale možno sa stane zázrak... Ďakujem.
Uživatelský avatar
origoš
Aktivista
Příspěvky: 4148
Registrován: 23 led 2006, 14:21
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Že sis nevzpomněl dřív. Před půl rokem jsem uklízel a tašku jsem jich vyhodil včetně kabelů a řadičů.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Alex
Přispěvovatel
Příspěvky: 740
Registrován: 23 led 2006, 23:43
Bydliště: Martin

Příspěvek od Alex »

Škoda, čo sa dá robiť. Ja som ich vyhodil asi pred rokom, mal som ich asi 15 kusov, to som nevedel že v ATARIčku budem mať takýto HDD. :( Dávnejšie boli aj kompletné celé počítače, originály IBM PC, rok cca 1984, totálna klasika, bohužiaľ je to už dlho čo sú fuč, škoda že som si zopár nenechal, dnes je originál celkom cenný. Niečo sa mi rysuje, ale musím kvôli tomu na druhý koniec Slovenska do fabriky... Ideálny by bol 5,25" s jednoduchou výškou (teda veľkosť ako CDROM, nie tie dvojité "tehly" :) ) a kapacita 60MB a viac. Chcem to do ATARI ST, tam je takýto, ale ten môj to už má bohužiaľ za sebou. Zatiaľ som zohnal len nefunkčné vraky.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“