Audi se klepe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Audi se klepe
Mám problém se svým vehiklem je to Audi a6 2.5TDI 103kW AEl r.v. 95 sedan a stává se mi následující:pří vyšších rychlostech (zpravidla nad 140km/h)se autot občas rozchvěje, přirovnal bych to např. ke špatnému kloubu na poloose resp. když už je fakt úplně hotovej je to hrozný chce to hned přibrzdit a nejlépe vyřadit aby se to spravilo. Jde to z pravé strany a zejména když sundám nohu z plynu např. ve 150 km/h,ale místy i při akceleraci. Při nižších rychlostech to nikdy nic neudělá. nestávám se mi to pořád,ale dost často na to aby se to muselo řešit. Tak jsem to řešil takto: vyměnil jsem obě spodní ramena jelikož byli špatné spodní čepy, vyměnil jsem čepy řízení protože taky nebyli nejlepší a v neposlední řadě jsem vyměnil i kloub u kola, vše za nové díly! a jaké bylo moje překvapaní je to tam pořád! Ještě bych rád podotknul že to auto dříve nedělalo začalo to z ničeho nic a gumy mám nové a vyvážené (elektrony sice trochu hází,ale dělalo to i na plecháčích!). Mám někdo návrh na co se ještě kouknout? Nebyla žádná nehoda a čistě mechanicky poškozené taky nic není. Ještě mi napadlo uložení stabilizátoru,ale nejsem si jist jestli to by mohlo mít takový vliv. A ještě jsem si vzpomněl na jednu věc občas mi vtom divně loupne jako by třeba přeskočil čep (neumím to moc popsat), dřív jsem ymslel že to dělá právě ten spodní kuláč,ale je tam novej a čas odčasu se to stejnak objeví. Zkrátka záhada a to už jsem vyměnil snad všechno co mi napadlo že by to mohlo dělat.
Audi A6 2.5TDI, 103kW, r.v.1995
(Citroën C15 1.8D,r.v.1997,arbeit-CAR)
(Citroën C15 1.8D,r.v.1997,arbeit-CAR)
-
- Přispěvovatel