Čidlo ve dveřích

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gonzo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Čidlo ve dveřích

Příspěvek od gonzo »

Mám problém při otevření předních dveří L i P,někdy se vnitřní světlo rožne ,někdy ne.Zajímalo by mě kde je čidlo které pozná otevřené dveře,není přímo v zámku? A taky je problém,že pokud otevřu dálkovým a do 30 sec neotevřu dveře,tak se automaticky central zamkne.Ale v mém případě i když přední dveře otevřu tak po 30 sec se opět zamknou a pokud jsou otevřené tak se spustí alarm.Poradí někdo? Díky.
Seat leon ASV 81KW rv 2000 Powerplus 764 turbo 96 kw chip Huml-Dieselpower
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

odesel ti spinac v zamku podle toho se ti rozina osvetleni a je je podle toho i to zamykani on se hlasi jako furt zavrenej docela bezna vec bud sehnat nekde zamek a vymenit a nebo po trose svazeni ten spinac se da vymenit :D
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

Dozbec díky,ještě mě zajímá to musím vyměnit levé,nebo i pravé a jak je možné ,že to dělá na obou předních dveřích?
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

Dozbec píše:odesel ti spinac v zamku podle toho se ti rozina osvetleni a je je podle toho i to zamykani on se hlasi jako furt zavrenej docela bezna vec bud sehnat nekde zamek a vymenit a nebo po trose svazeni ten spinac se da vymenit :D
nebo když rozděláš zamek tak jsou tam čištěné spoje, když jsou kao tak napájet drát a fachčí.
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

gonzo píše:Dozbec díky,ještě mě zajímá to musím vyměnit levé,nebo i pravé a jak je možné ,že to dělá na obou předních dveřích?
prvně bych asi vlezl do řidičových.
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

prvně bych asi vlezl do řidičových.
To asi udělám,jen je mi divné,že to začalo dělat naráz na obou stranách,není to nějak propojené? Zadní fungují ok.
Mirek12
Přispěvovatel

Příspěvek od Mirek12 »

mám stejnej problém, ten mikrospínač na kterej to tlačí se časem obrousí o otočné kolečko v zámku a nedomáčkne, u mě ro bude chtít jen znovu rozdělat a udělat přídavek na čudlíku na spínači... když by měkdo měl najitej stejnej typ spínače v nějakym elektru byla by to paráda
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... arch%3Dnct

spínač V4NCT7, stačí rozlousknout a vyměnit vrchní díl. Ale toho je na netu plno ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Mirek12
Přispěvovatel

Příspěvek od Mirek12 »

nogis píše:http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... arch%3Dnct

spínač V4NCT7, stačí rozlousknout a vyměnit vrchní díl. Ale toho je na netu plno ;)
hmm tím mylíš vyměnit jen ten vrchní čudlík ne??
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Kdybych myslel čudlík, napíšu čudlík. ;) Spínač je ze dvou půlek, v té vrchní je čudlík. Myslím, že měl o něco menší průměr než origo, ale neřešil jsem to, celý vrchní díl jde přesně zacvaknout na starý spodek. Za chvíli je hotovo a bez problémů funguje.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

A ještě dotaz,pokud se rosvítí při otevřených dveřích světlo ve dveřích,ale vnitřní ne tak to je taky ten mikrospinač?Je mi divné jak to dveřní světlo pozná,že jsou otevřené dveře,když ten mikrospinač to nepozná.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

gonzo píše:A ještě dotaz,pokud se rosvítí při otevřených dveřích světlo ve dveřích,ale vnitřní ne tak to je taky ten mikrospinač?Je mi divné jak to dveřní světlo pozná,že jsou otevřené dveře,když ten mikrospinač to nepozná.
problem bude inde
lukas86
Nováček

Příspěvek od lukas86 »

Jo přesně tak stačí vyměnit horní díl mikrospínače dneska jsem to dělal a je to v pohodě.
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

gonzo píše:A ještě dotaz,pokud se rosvítí při otevřených dveřích světlo ve dveřích,ale vnitřní ne tak to je taky ten mikrospinač?Je mi divné jak to dveřní světlo pozná,že jsou otevřené dveře,když ten mikrospinač to nepozná.
Tak jem včera to rozdělal,nic jsem nenašel,dal zpátky a levé už fungují ač jsem nic neopravil. U pravých dveří pro mě nepochopitelně světlo ve dveřích svítilo a svíti před i po rozdělání a najednou začalo svítit i vnitřní světlo.Už jsem myslel,že je to OK,ale po 30 sec se pravé opět zavřely.Není možné(asi blbost),aby dveřní a vnitřní světlo mělo jiné čidlo než central,když po otevření se světla rožnou,ale central v zápětí zamkne? :?
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

a mas pneucentral nebo obyc a kdyz nechas zapnuty svetla a vytahnes klicek ze zapalovani varovnej gong funguje???
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“