Nové ojnice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nové ojnice
Zdravím mistři,
prosím o další radu: Jak jste řekli, sehnal jsem si 3 "nové" ojnice, všechny z jednoho motoru, teď je musím namontovat na kliku, mám použít nové šály (lágry) nebo použít ty co byly na těch ojnicích, nebo ty co byly na mé klice? Na co si dát pozor? Bude takto motor fungovat bez problémů? Díkes
prosím o další radu: Jak jste řekli, sehnal jsem si 3 "nové" ojnice, všechny z jednoho motoru, teď je musím namontovat na kliku, mám použít nové šály (lágry) nebo použít ty co byly na těch ojnicích, nebo ty co byly na mé klice? Na co si dát pozor? Bude takto motor fungovat bez problémů? Díkes
pozor si dej abys je nepopletl a neotočil na nečistoty na dotahovací moment na záměnu a otočení půlek ojnic jinak je to v pohodě 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Nové ojnice
Jedná se o motor 1,4 Tdi, 55 kw z vw. To jen pro info.
platí to pro všechny navíc pozor na montážní polohu ojnice a pístu 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
nové ojnice
Jak poznám tu správnou polohu? Mám jen ojnice a nevím jak byly namontovány písty.
-
- Aktivista
Re: Nové ojnice
To som si aj myslel, ked si pisal ze 3 ojnice. Co sa stalo, ked si menil tie ojnice?vvinohrad píše:Jedná se o motor 1,4 Tdi, 55 kw z vw. To jen pro info.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
nové ojnice
Měnil jsem původně jen 1, která byla ohlá, ale k té nové jsem neměl origo půlměsíc a jelikož jsou lámané, nepasovala mi, navíc mi zde řekli, že záleží i na váze jednotlivých ojnic, tak jsem se rozhodl, že seženu origo 3 "nové", abych je nemusel brousit a tak.
Teď jsem je sehnal a chystám se k montáži.
Teď jsem je sehnal a chystám se k montáži.