Ahoj, mám takový divný trápení.Když na Oktávce 2001 otevřu spolujezdcové dveře, tak se sice rožne lampička ve dveřích (červeno bílá), ale nerožne se kontrolka na palubce a nerožne se ani stropní světlo a pokud bylo auto odemknuto, tak se zase zamkne i když jsou dveře otevřené.Kdyby to byl mikrospínač, tak snad nesvítí ani to světélko ve dvěřích, ne?
Naposledy upravil(a) Toledak dne 19 říj 2010, 22:33, celkem upraveno 1 x.
ak mas el. okna pozri ten velky konektor na rj dveri[/quote]
tak vše je v pořádku, kabeláž, konektory jako nové.Vypadá to na ŘJ pravých předních dveří, protože zámek při otevření sepne (-) a to dojde až do ŘJ, ale ta už to nepošle dál.
martinsidlo píše:Sice ti to trvalo skoro rok,než jsi ji vyměnil ale byly to dvě mouchy jednou ranou. Ať to jezdí.
to je pravda, ale teprve asi před 14ti dny jsem tu měl podobnou Octavku na opravu a měla stejnou komfortku jako mám já v autě, takže jsem to mohl přehodit a odzkoušet.Nebudu přece shánět něco, když nevím zda to pomůže.Až jsem to zjistil že to je komfortka, tak jsem si ji sehnal a věděl že výsledek se na stopro dostaví.
ne,ani jedny okna tlačítkem,...klíčkem jdou všechny okna,..podsvícení tlačítek jde jenom u řidiče,....většina lidí mi tvrdí komfortka,...co ty na to ? je to realné? zatim sem s tim nebyl na vagu s tím,že je to prkotinka (prošouplej drát a td)
001marcus píše:ne,ani jedny okna tlačítkem,...klíčkem jdou všechny okna,..podsvícení tlačítek jde jenom u řidiče,....většina lidí mi tvrdí komfortka,...co ty na to ? je to realné? zatim sem s tim nebyl na vagu s tím,že je to prkotinka (prošouplej drát a td)
no tlačítka jsou zapojená do jednotek na stahovačce okna v každých dveřích a ty stahovačky už pak komunikují s jednotkou komfortu.
Ale jinak máš docela zajímavou závadu,prošoupaný drát to určitě nebude, to by alespoň něco šlo, zkus zajet někde na VAG.