Problem spotreba pd??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem spotreba pd??
Zdravim fachmany!!
Vim, ze se to tady resilo take jsem neco precetl, ale nemam odpoved na muj problem.
Po udelani rozvodu na pd si zakaznik stezuje na vyzsi spotrebu o 0,8l.
-Rozvody byly udelany dle prirucky a zkusenosti a vsech orig.pripravku
-kladky ina a remen origo nova pumpa
-(pred rozvodami udavana spotreba v rozmezi cca4,5-5,7 a po 5,3-6,5)
-nejezdi brzda -plyn
-po nasledne kontrole slo vse zaaretovat tak jak pri nastavovani novych
rozvodu
Pri demontazi starych rozvodu nesla zaaretovat vacka byla kousek mimo, z toho usuzuji jiny predvstrik a take jinou spotrebu otazka je co s tim ted kdyz je to udelany tak jak ma, dokonce i v poli 2 na vagu je hodnota, ktera by tam mela byt pri zahratem motoru. Zakaznik to nechce pochopit!!!
Mam podezreni na nejake cidlo, ma to trosku vyzsi volnobech ale minimalne.
Diky za radu
Vim, ze se to tady resilo take jsem neco precetl, ale nemam odpoved na muj problem.
Po udelani rozvodu na pd si zakaznik stezuje na vyzsi spotrebu o 0,8l.
-Rozvody byly udelany dle prirucky a zkusenosti a vsech orig.pripravku
-kladky ina a remen origo nova pumpa
-(pred rozvodami udavana spotreba v rozmezi cca4,5-5,7 a po 5,3-6,5)
-nejezdi brzda -plyn
-po nasledne kontrole slo vse zaaretovat tak jak pri nastavovani novych
rozvodu
Pri demontazi starych rozvodu nesla zaaretovat vacka byla kousek mimo, z toho usuzuji jiny predvstrik a take jinou spotrebu otazka je co s tim ted kdyz je to udelany tak jak ma, dokonce i v poli 2 na vagu je hodnota, ktera by tam mela byt pri zahratem motoru. Zakaznik to nechce pochopit!!!
Mam podezreni na nejake cidlo, ma to trosku vyzsi volnobech ale minimalne.
Diky za radu
tak mu řekni, že já mám ted o litr a půl navíc, že to má ještě krásný, ať si něco přečte o motorech, nečteš, nevíš 

1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovidate jako by jste cetli me myslenky a slysely me argumenty ktere jsem mu rikal. Ta spotreba 4,5 me na pd taky zarazela ale dejme tomu.
Je ale fakt, ze tchyne ma fabii pd a jezdi do 5,5l v poho a kamos ma golfa a ten se skoro pod sedm nedostene, vim ze pd je pd,jizdni styl je jizdni styl,ale ten uz zkousel cokoliv a nedostane se tam( ma sestikvalt).Tady na foru nekdo zverejnil hodnoty pri trech tisicich v zatezi a tam se nedostanu,
na volnobeh v poho.Mam podezreni jako by ten predvstrik podle tech hodnot ve vyzsich otackach kecal, shodou okolnosti jsou to otacky ve kterych se diesel pri normalni jizde pohybuje.Musim to zkusit omerit u jinyho pd.
Je ale fakt, ze tchyne ma fabii pd a jezdi do 5,5l v poho a kamos ma golfa a ten se skoro pod sedm nedostene, vim ze pd je pd,jizdni styl je jizdni styl,ale ten uz zkousel cokoliv a nedostane se tam( ma sestikvalt).Tady na foru nekdo zverejnil hodnoty pri trech tisicich v zatezi a tam se nedostanu,
na volnobeh v poho.Mam podezreni jako by ten predvstrik podle tech hodnot ve vyzsich otackach kecal, shodou okolnosti jsou to otacky ve kterych se diesel pri normalni jizde pohybuje.Musim to zkusit omerit u jinyho pd.
Ja Te zdravim taky! Je fakt, ze jsem je delal nekdy pred mesicem a kratce na to prisly mraziky. Ja si o tom taky myslim sve!!!!! Mohla by mit spatna vaha zasadni vliv na tento problem pro ridice ktery s pd jezdi za 4,5l???? 

Naposledy upravil(a) Morbindi dne 14 led 2009, 15:50, celkem upraveno 1 x.

Naposledy upravil(a) Morbindi dne 14 led 2009, 15:54, celkem upraveno 1 x.