autofolie - tonování skel... zkušenosti se značkami

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Colin2001
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

autofolie - tonování skel... zkušenosti se značkami

Příspěvek od Colin2001 »

Vím že to tak úplně nepatří sem, kde se řeší motory a věci ohledně nich, lae je tu spousta fundovaných lidí a lidí se zkušenostma proto mi to nedá nezeptat se

zajímaly by mě osobní zkušenosti se značkami folií
zajímají mě reference na BRUXAFOL, 3M, SUNTEK, LUMAR, JOHNSON, A POKOVENI

Prozatimní zkušenosti z jednodeního pátrání a telefonování po firmách v Pardubicko-Hradeckým kraji říkají že BRUX je ferrari mezi foliema, SunTEK a 3M jsou provar

takže se ptám VAS uživatelu....

popřípadě zkušenosti s lidmi z pardubicko-hradecka co vám to dělali

a vaše mímění o ceně 5000,- s atestem od bruxafol a 2500-3000 suntech a 3M

Díky
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kontaktu uživatele Bóďa myslím si že ti dá osvětu ;) já mám školení bruxxafol ale už to nedělám ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Vsetci moji kamosi a aj ja sam mam folie SunGARD a som velmi spokojny. S Bruxafol sa nedaju ani porovnat.
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

kamarád má pokoveno a s foliema se to nedá srovnat
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
otapa
Přispěvovatel

Příspěvek od otapa »

S foliema zkušenost nemám - mám jen zkušenost se značkou 3M - co jsem kdykoli od nich koupil - všechno fungovalo bezvadně!!
VW Transporter T5,čip Reesha-Huml
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm
Colin2001
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Colin2001 »

MirekX píše:kamarád má pokoveno a s foliema se to nedá srovnat
Hoj chlape ;)
v čem je takovej rozdíl? V čem to nejde srovnat?
Pokovení mě vyjde všeho všude na 6 000,- u http://www.skla.cz/technology.php
a folie od Bruxafol na 5 000,- ... sunteky seženu do 3 000,- tak ce celkem rozhoduju :P
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

otapa píše:S foliema zkušenost nemám - mám jen zkušenost se značkou 3M - co jsem kdykoli od nich koupil - všechno fungovalo bezvadně!!
K tomuhle se přidám taky a moje zkušenosti jsou opačné. Ne že bych od nich nakupoval ve velkom, ale mam garážový vrata který stály 60tis a je na nich folie 3M za 20tis. Dva měsíce po montáži se začali dělat bubliny a odlupovat se. Firma to řešila kompletní výměnou celých vrat a situace se opakovala. Momentálně mam již 3tí vrata a je na nich údajně nějaká čínská folie a už rok drží (ťuk, ťuk, ťuk). Tento případ se stal souběžně na čtyrech vratech který jsem objednával ještě pro kamarády co taky stavěli, kvůli ceně.
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

dobrej dotaz, taky by mě zajímalo co zvolit:-) chci bejt taky mafián (LOL)

i pardubice hradec se mi hodí (noteeth)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

pokoveni ma taky svoje nevyhody , jednak se po relativne kratke dobe vydrou cary na sklech od bordelu ktery zustava na liste vespod / sametce / jak stahujes a zaviras okna a druha chyba je , ze kdyz si to nahodou rozmyslis tak musis koupit vsechny skla nove u folie ji staci strhnout a umejt sklo
Drag Power
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

chiptuning píše:
pokoveni ma taky svoje nevyhody , jednak se po relativne kratke dobe vydrou cary na sklech od bordelu ktery zustava na liste vespod / sametce / jak stahujes a zaviras okna a druha chyba je , ze kdyz si to nahodou rozmyslis tak musis koupit vsechny skla nove u folie ji staci strhnout a umejt sklo
ale folie ti zrcadlo neudělá ne? a pokovení jo?? ted nvm :?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

i folie jsou zrcadlovy
Drag Power
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

přijde mi, že u pokovených oken (teda co jsem zatím viděl) když zvenku nevidím dovnitř, tak zevnitř celkem pěkně vidím ven. U folií je to i vevnitř hrozně tmavý. Já mám na sharanu folii (koupil jsem to tak) na zadních dveřích a kufru dost tmavou (zvenku nejni dovnitř vidět) od stahování oken nic, žádný poškození (najeto 300 tis, 7let starý) ale stačí, aby jste naložili kufr po střechu na dovolenou a jak se tam klepe o sklo zip od spacáku nebo nedejbože hůlka od lyží, tak je tam díra... :o jinak drží, bubliny nejsou, coje to za výrobek nevim. No a couvání v noci třeba s vlekem je taky parádička, ale zvykl jsem si...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Já mám nejraději Johnson, ale nic nezaostává. :)
Každý upřednostňuje svojí značku, ale pokud to není China, je téměř vše na stejné úrovni ( 3M, Lumar, Suntek... ).
Kolikrát rozbalíš krabici a uvnitř tubusu je jeden výrobce, od kterého to ostatní překupují a dávají do svých obalů. :)
Spíš bych se rozhodoval, kde si to necháš udělat ( kvalita provedení ).
Jedinou výhodu v pokovení vidím v dokonalosti provedení, díky bezprašnému prostředí.
Ale také ho lze poškrábat, dokáže ho narušit i upocená hlava na skle :D ( jakékoliv poškození zrcadlové vrstvy je zvenku znatelnější, než u tmavé fólie ).
Hodí se jen k pár metalickým lakům- zpravidla "rozbije" celek auta na více částí- zrcadlové sklo, černý rastr u lepených skel, případně černé sloupky a pak barva karosérie ( u nereflexní fólie se naopak spojí skla se sloupky a rastry v jeden celek ).
Dále si možná někdo vzpomene na předloňský rok, kdy v televizi předvedli propálení nárazníku pokovením- díky zakřivení skla, se u otevřených dveří vytvořila čočka a v ohnisku se utvořilo dostatečné teplo pro vznícení ( totéž platí pro zrcadlové fólie- je jedno, jestli je zrcadlová plocha přilepená, nebo je nanesena napařováním ).
Díky zakřivení skel, se také v noci uvnitř zdeformovaně zrcadlí osvětlený interiér, budíky, světla lamp... Je to dáno obráceným poměrem světla- ve dne dopadá více světla zvenku ( není vidět dovnitř, ale ven krásně ) a v noci je to opačně.
Nezastírám, že dělám tónování fóliemi :D, ale podle zájmu zákazníků vedou jasně fólie. ;)
Naprosto zásadní ale vidím ten fakt, že u fólií není třeba skla demontovat.
Nesetkal jsem se s nikým, kdo by chtěl u nového auta, aby mu někdo rozebíral dveře, nebo snad dokonce vyřezával skla...
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
holy
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od holy »

měl jsem na Fabce 3M a naprostá spokojenost....mohu doporučit
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Suntec uz na druhym aute a spokojenost

to BODA umis carshield? Dela se vubec v takove siri nebo delce?
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“