o ničem lock pls

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Uniheros
Sběrač informací
Odpovědi: 0

o ničem lock pls

Příspěvek od Uniheros »

lock pls
Naposledy upravil(a) Uniheros dne 20 bře 2009, 22:33, celkem upraveno 1 x.
VAG a ETKA a eTECH k dispozici...

Volkswagen Vento 1,9 TDi GT
motor 1Z...66kw+chip
trysky 81 kW AFN
KAT - Off,
písty, ojnice-AHF octavie
EGR - Off...
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Hele kamaráde, tak takhle teda ne!!!! Celou spojkovou sadu jsem Ti prodal jako použitý díl, z mojí Ibizi, kde do doby, než jsem šel s výkonem nad rámec její schopnosti fungovala zcela bez problému a bez vybrací... Vyhrazuji si takovou poznámku, že já ti prodal něco, co stojí za howno... Celý set jsi měl za 500, použil jsi jen setrvák a zbytek prodáváš opět za 500... Není to náhodou jen dojem vibrací? Pač jsi tam měl jednohmotu 228 a stěžoval si, že ti klouže spojka ... Nechápu ale, proč jsi tam teda dával spojku 219 a dvouhmotu? Jinak nechceš mi přeci tvrdit, že jsem ti měl dát záruku na 11 let starý setrvák se 160 tkm ???? Já jí neměnil z důvodu "nějakých" vibrací, ale z důvodu nevhodnosti na můj nýnější výkon!!!! Pokud budeš příště brát moje jméno do inz, než to uděláš, pošli mi to v SZ....

A nemáš ty " vibrace" způsobené tím tvým HW... Pač mít softlé auto, pak tam hodit trysky z 81 a věřit, že to vydrží neřízený nárust nm ve spodních otáčkách je absurdní... Já měl na té spojce 145 koní a soft odladěn na míru a klidně Ti zapřisáhnu, že bych žádné vibrace v autě nesnesl!!!!!!!!!!

A za další VŠE JSME ŘEŠILI PŘI OSOBNÍM PŘEDÁNÍ, MĚL JSI MOŽNOST ZJISTIT STAV DVOUHMOTY!!!!!

Jinak pro ostatní : Celý set jsem Ti dovezl 120 km tam a 120 km nazpět... Dal jsi mi i s cestou 700 kč, já projel cca 350-400 kč... Takže jsem zbohatl o 300 kč... Sám jen tu lamelu a přítlačák prodáváš za 500... Kdybych ku.va věděl, co jsi za cipa, vy.ral bych se na Tebe!!!
Naposledy upravil(a) Thopr dne 20 bře 2009, 13:13, celkem upraveno 2 x.
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

uniheros: sorry za OT, ale nechápem prečo si dával dvojhmotu, ked si tam mal jednohmotu. mal si dat obložit lamelu plus nový prítlačák a bolo by to možno aj lasnejšie a určite lepšie. ako sa u nás hovorí Z KALUŽE DO BLATA (LOL)
Uniheros
Sběrač informací

Příspěvek od Uniheros »

ano to jsme měl, potřeboval jsem jen setrvák protože jsem měl doma úplně novou spojku z venta AFN, nikdo to nechtěl a tak jsem si jí dal na svoji...softwerem to být nemůže, protože to začalo dělat až od tý doby co mám spojku vyměněnou...
VAG a ETKA a eTECH k dispozici...

Volkswagen Vento 1,9 TDi GT
motor 1Z...66kw+chip
trysky 81 kW AFN
KAT - Off,
písty, ojnice-AHF octavie
EGR - Off...
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

ty vole aj kdyby co bis chtěl za 500,- ?????? krabici kaviáru ???
taky se zamysli jestli si při té výměně něco nedomrdal !!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“