kto by mal zaujem na cene sa dohodneme zatial cena 20 EUR

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Daval sem 6 ti kvalt do 81kw a kulisu sem nemenil.travel242fx píše:Omylom kupena mne na 5 stupnovu prevodovku nezapasuje je to rocnik 2003![]()
kto by mal zaujem na cene sa dohodneme zatial cena 20 EUR
Razeni 5 a 6Q se lisi tim plechem co drzi ranovody na prevodovce, a jsou dva druhy koncu lanovodu[/quote] JJ,bud sou nakonci, nacvakavací kulicky,nebo je to na segrovky-to sem tam mel já. A držak lanek tam zustal na tom 6kvaltu. Jinak ocekavaný efekt ,se tenkrat nedostavil,na sestku to jelo pomalejs než 5 ti kvalt,to proto že pumpicka tocí víc.G3 tdi-gti píše:sem 6 ti kvalt do 81kw a kulisu sem nemenil.
JJ,bud sou nakonci, nacvakavací kulicky,nebo je to na segrovky-to sem tam mel já. A držak lanek tam zustal na tom 6kvaltu. Jinak ocekavaný efekt ,se tenkrat nedostavil,na sestku to jelo pomalejs než 5 ti kvalt,to proto že pumpicka tocí víc.[/quote]Zdeněk M píše:Razeni 5 a 6Q se lisi tim plechem co drzi ranovody na prevodovce, a jsou dva druhy koncu lanovoduG3 tdi-gti píše:sem 6 ti kvalt do 81kw a kulisu sem nemenil.
G3 tdi-gti píše:kde ja teraz zozeniem ten plech ????
Ten plech" pouizijze stareho razeni,nebo jine prevodovky.
Kdybys nemel,tak bych sme ho spolu mohli vymenit,ja mam na 5q a potrebuji na 6q
mas szG3 tdi-gti píše:Mas ten plech na radenie pred rocnik 99 alebo po rocniku 99 ? pripadne posli foto
a este ma napadlo tie lanovody od kulisy su rovnake pre 5-k aj pre 6-k ?[/quote
Razeni mam od 99 vis-to s tema posuvnyma koncema co mas na fotce,Plechove drzaky jsem videl 2typy: se 2,nebo 3srouby ktrym se pridelava do prevodovky.
to s tema lanovodama nevim,snad poradi nekdo kdo s tim ma skusenost.
Jestli bys chtel tak bys me to mohli vymenit cely,to moje je OK a nema vule
JJ,od 5/99 je jinej ten komínek řazení,jina kulisa a i ten držak lanek na prevodovce. Takže pro prestavbu ti stací,kulisa s lankama,ten kominek a drzak teh lanek na prevodovce,akorat predelas stekr pro cidlo zpatecky.travel242fx píše:mas szG3 tdi-gti píše:Mas ten plech na radenie pred rocnik 99 alebo po rocniku 99 ? pripadne posli foto
a este ma napadlo tie lanovody od kulisy su rovnake pre 5-k aj pre 6-k ?[/quote
Razeni mam od 99 vis-to s tema posuvnyma koncema co mas na fotce,Plechove drzaky jsem videl 2typy: se 2,nebo 3srouby ktrym se pridelava do prevodovky.
to s tema lanovodama nevim,snad poradi nekdo kdo s tim ma skusenost.
Jestli bys chtel tak bys me to mohli vymenit cely,to moje je OK a nema vule