Přispůsobení klíčů Passat B5, nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přispůsobení klíčů Passat B5, nejde
Tak dnes jsem dělal známému nové klíče do Passata B5 rv.99, klasika stará jednotka a immo2.
No a ejhle, nepodařilo se absolutně sladit ani jeden transpordér a to jsem jich zkoušel několik. PIN OK, ale přispůsobit to nejde. Postup, vymazání chyb, LOGIN, přispůsobení, kanál jedna uložit, dál kanál 21, číst, počet klíčů a uložit, kontrolka zůstane svítit a pak se znovu rozbliká, tak nevím, co s tím, zkoušel jsem to asi 20x.
Chyba špatné program. kíčů nejde vymazat a občas vyskočí chyby, slabý signál od klíče a ještě cívka imobilizeru. Cívky jsem zkoušel 3 a psalo to u všech, ale né pokaždý. Auto před 14ti dny normálně jezdilo, pak ztratil klíč, no a do té doby stojí.
Ještě zkusím proměřit vedení cívka - budíky.
Nevíte co ještě zkusit?
No a ejhle, nepodařilo se absolutně sladit ani jeden transpordér a to jsem jich zkoušel několik. PIN OK, ale přispůsobit to nejde. Postup, vymazání chyb, LOGIN, přispůsobení, kanál jedna uložit, dál kanál 21, číst, počet klíčů a uložit, kontrolka zůstane svítit a pak se znovu rozbliká, tak nevím, co s tím, zkoušel jsem to asi 20x.
Chyba špatné program. kíčů nejde vymazat a občas vyskočí chyby, slabý signál od klíče a ještě cívka imobilizeru. Cívky jsem zkoušel 3 a psalo to u všech, ale né pokaždý. Auto před 14ti dny normálně jezdilo, pak ztratil klíč, no a do té doby stojí.
Ještě zkusím proměřit vedení cívka - budíky.
Nevíte co ještě zkusit?
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Čipy nové a i kdyby nebyly, tak immo2 jdou přehrávat,jednotka je tam ještě stará, né EDC 15, takže tam immo3 určitě není. Už jsem nevěděl co by to mohlo dělat, tak jsem zkoušel i immo3 chipy, ale nic. Passat pitomej 

KTM 250 SX-F

Klíč majitel ztratil, jinej nemá, do té doby to normálně jezdilo. Jo to auto má origo alarm, ten samozřejmě houkal do doby, než se odpojila baterka, pak už ne. Když jsem to přispůsoboval, tak už byl zticha a komfortka nepsala nic.chosepm píše:Než jsi se do toho pouštěl, tak nebyl žádnej původní klíč na kterej to jelo?
Nebo byl a immo neodblokoval?
KTM 250 SX-F