na 6 rocnom Passat idu vodicove dvere trochu tazsie zatvarat ako spolujazdcove, treba ich zatvarat z vacsej vzdialenosti ako spolujazdcove.
Nastavovanie zamku nepomohlo, ak sa dvere zatvarali dobre, uz neboli zarovno s karoseriou, znamena to ze su dvere krive (prip burane), ale odchadza zamok a po vymene noveho zamku pojdu lepsie zatvarat?
No hore ako je tesnenie vonkajsie na dverach tak asi 2 mm nedolieha ale tolko by sa malo dostelovat posunutim zamku na karoserii, a skusal som a nepomohlo... Alebo zeby potom dole to niekde vadilo?
Co sa v takom pripade kupuje, nove panty, ci sa iba nastavia ?
nevím mám pocit že ty zámky nejdou seřizovat , díry jsou v zámkovém mechanismu pevně dané a ve dveřích taky. Takže tam není možno s ničím hýbat. Pak jedině na karoserii. Zajímalo by mě jak jsi mohl hýbat se zámkem ????
dada211 píše:nevím mám pocit že ty zámky nejdou seřizovat , díry jsou v zámkovém mechanismu pevně dané a ve dveřích taky. Takže tam není možno s ničím hýbat. Pak jedině na karoserii. Zajímalo by mě jak jsi mohl hýbat se zámkem ????
promiň blbě jsem to přečetl tam píšeš " na karoserii "" , já se zeptám taky se dá hýbat na karoserii se zadním okem na zadních dveří ?? Mám tam potíž že se mi špatně zavírají a někdy musím s tím bouchnout. Tak bych to taky zkusil.
dada211 píše:nevím mám pocit že ty zámky nejdou seřizovat , díry jsou v zámkovém mechanismu pevně dané a ve dveřích taky. Takže tam není možno s ničím hýbat. Pak jedině na karoserii. Zajímalo by mě jak jsi mohl hýbat se zámkem ????
no predsa na karoserii mas to Ucko, ktore zapadava do zamku a to sa da hybat niekolko cm do stran