Octavia II 2.0tdi 16v 103kw... Při zahřátém motoru v tahu v otáčkách okolo 2100 - 3000ot. škube. Diagnostika mlčí ( bez závad ) Jako kdyby vynechával motor. Nesetkal se s tím někdo???
ahoj urgi ,mam ten samy problem jako ty akorat že mi to dela při každe rychlosti krom 1 rychlost.jak jsi to vyřešil?zda už jsi přišel na zavadu?ja menila spojku i se setrvačnikem dvouhmotovym,trysky take opravene špičky plus pružinky,silenbloky na motoru,vahu vzduchu take novou ,ale problem mam pořad stejny třepe dal.mam 2l tdi oktavii 2 řadu edition
řešil jsem škubání a bylo to jednotkou, ale ono taky není škubání nebo cukání jako cukání, můžeto způsobovat dost věcí, egrem a váhou počínaje a např. to jednotkou konče, má na to vliv jak moc je přidanej plyn? ty otáčky kdy to začne jsou pořád stejný?
Ano má,když sešlápnu jemně nedělá to nic jen jemnou vibraci,pokud li že přidám víc plynu najednou,auto začne šíleně třepat.Včera mi to na rychlost 6 jela rychlostí 140km/h a od 1800ot.jsem se nedostala ani na 2tís.otaček,protože mě to k vůli toho třepání nepustilo víc.Nějak se to zaseklo ty otáčky.Nevím zda nemůže dojít k poškození motoru.
Ahoj mám ten samý problém při otáčkách 1200-1550 od 3ky nahoru a při zahrátém motoru. Motor 2,0 TDI, 103 KW BKD automat DSG.
Poradíte někdo co s tím.
Setrvačním nový,měněn kvůli těm vibracím ale vibruje pořád.
Nový softver nahrán.
Naposledy upravil(a) Honza Touran dne 19 úno 2010, 11:35, celkem upraveno 1 x.
Ja mám ten istý problém octavia II 2.0 TDI 16V MR 2005 a zistili mi, že 2 a 3 a 4 tryska su zle. Co takto pozriet trysky. Cena cca jednej trysky je so zlavou 266,-€