Kmitajuci remen
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kmitajuci remen
Potreboval by som radu co skusit vymenit skor ..dost mi kmita Drazkovany remen co je na alternatore a klime. Kladku som vymenil napinak kladky tiez remen bol meneny nedavno a stale to kmita .Viac ako 5mm .Co by ste poradili dalej ......
Seat ibiza 98 1,9 tdi 81Kw AFN
Seat ibiza 1,9 Tdi AFN rok vyroby 98
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Re: Kmitajuci remen
enemy píše:Potreboval by som radu co skusit vymenit skor ..dost mi kmita Drazkovany remen co je na alternatore a klime. Kladku som vymenil napinak kladky tiez remen bol meneny nedavno a stale to kmita .Viac ako 5mm .Co by ste poradili dalej ......
jestli to děla i při zaběru a odost víc tak je možnost i hlavní řemenice zkus sehnat jinou a uvidíš setkal jsem se s tím

G2 1.6TD tlak 1,3 přidano na naftě
turbo z octavia 66kw mazl auto , seat toledo 1l tdi AFN makačenkn auto

Pises podla vlastnych skusenosti ??lebo ako citam mas ten isty motor .a ak si to menil tak daj cislo co tam sedi naistomajkl1 píše:Ale musí ti sedět v ose řemenu. Jsou volnoběžky, které vypadají naprosto stejně, ale jednu nasadíš o 2-3mm blíž k altíku než druhou a pak ti to bude dělat bordel.enemy píše:vie mi niekto povedat ci ide isto vymenit ta na pevno za volnobezku???
Seat ibiza 1,9 Tdi AFN rok vyroby 98
Vlastní zkušenosti. Měl jsem už dvě AFN a na každým byl jiný altík (BOSH a VALEO - oba 120A). Kámoš měl jednu volnoběžku za pěkně děkuju, co byla taky na VW AFN . Namontovat šla, na první pohled všechno stejný, ale jeden starší mechoš, co mi dělal repas altíku a zrovna, že jí tam foukne říkal, že ještě mrkne na umístění začátku vntřního závitu, že prej už to jednou řešil. A ejhle, závit byl asi o 2mm hloubějc, takže volnoběžka by byla blíže k tělu altíku a byla by vyosená vůči řemenu, což by ho poškozovalo na okrajích. 

Passat 4motion AVF