P.S. - hodně značek sem nakonec musel vymazat kvůli možnostem fóra, takže zůstali ty nejdůležitější.
Jaká je nejoblíbenější čerpací stanice ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaká je nejoblíbenější čerpací stanice ???
Tak si dáme další průzkumík, jaká je ta vaše "nej" čerpací stanice ??? Jakou značku preferujete ??? Jsem zvědavej na výsledky. Snažil sem se vybrat co nejvíc čerpacích stanic, které sou alespoň ve více exemplářích v ČR, tak snad si vybere každý
a pokud sem na tu vaši zapoměl, tak se předem omlouvám. Klidně můžete přidat i odpověď proč rádi jezdíte právě k té značce ke které jezdíte. Díky za účast ve hlasování.
P.S. - hodně značek sem nakonec musel vymazat kvůli možnostem fóra, takže zůstali ty nejdůležitější.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
...nejraději jezdím k Shellce, tak povědomě, je mi to tam sympatický...
ale i OMW rovněž není špatný...
co vyloženě nemusím je Benzina a noname pumpy...kromě nafty tam nic nekoupím a prostředí nic moc, vysavače a kompresory jim kolikrát nefungují, atd...
co vyloženě nemusím je Benzina a noname pumpy...kromě nafty tam nic nekoupím a prostředí nic moc, vysavače a kompresory jim kolikrát nefungují, atd...
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

To není tak snadné.Tankuji "ve dvoře JZD, u prdelaté paňmámy- vždy tam potkám kamion" ,ale : nejlepší kafe má ESSO, příjemný ochotný personál a největší "luxus" OMV, a Shell? Patří vždy k těm lepším, někdy má horší orientaci v problémech, ale tou svou nesmírnou pílí to vždy dožene. Takže dvojku, má dvojku!
A kde mě ,pokud to půjde ,neuviděj? PAPOil, příjde mi to jak zastávka u lupičů
A kde mě ,pokud to půjde ,neuviděj? PAPOil, příjde mi to jak zastávka u lupičů
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já tankuju jedině na Shellkách a když už krize jedu na výpary, ta kberu i jezeďáckej ale třeba jen 5 litrů, abych dojel k první Shellce
Ale pokud jde o prostředí, líbí se mi dost čerpačky Esso, maj tam výbornej sortiment jídel a nejlepší bagety na světě 
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km