PRAVIDLA - čtěte

Před přispíváním si projděte tuto kategorii!!
Diskuze o tech. problémech fóra, problémech s uživateli, oznámení atd.. Není o autech.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1235
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

PRAVIDLA - čtěte

Příspěvek od reesha »

Pokud jste na tomto foru noví, nebo si potřebujete oživit pravidla, žádám Vás, abyste si udělali čas na pečlivé přečteční následujících řádků. Mohlo by se Vám stát, že budete zbytečně napomenuti nebo vyhozeni z diskuze.
Díky admin

- Moderování příspěvků
Úkolem moderátorů je starat se o jednotlivé diskuze. Budou mazat nebo upravovat jakékoliv příspěvky obsahující osobní urážky a nepřiměřené útoky, a diskutující jimi bude napomenut.

Mohlo by se stát, že napomenutý uživatel se bude cítit ukřivděně, a bude mít tendence otevřít na toto téma novou diskuzi. To je zakázáno. Každý uživatel má možnost vyjádřit se k problému osobně a napsat stížnost přímo administrátorovi fora, který ji přezkoumá a zhodnotí její oprávněnost.

- Upozornění a zákazy
budou vždy zasílány soukromě danému uživateli

- Vztah k moderátorům
Základním pravidlem tohoto fóra je, že každý bude jednat s administrátorem nebo moderátorem s respektem.
Jsou to těžce pracující lidé na rozvoji tohoto fóra, i když si to možná nemyslíte, tak si zaslouží určitou úctu.

- Noví uživatelé
Pokud jste novým uživatelem, ujistěte se, že jste si pečlivě přečetli tato pravidla.
Ačkoliv se může stát, že budeme tolerovat výjimečné porušení pravidel u stálých členů tohoto fóra, v žádném případě jej nebudeme tolerovat u nových uživatelů. Pokud nový uživatel zásadně poruší pravidla, bude mu bez jakéhokoliv upozornění zamezen přístup do fóra.

- Zakládání nového tématu
VŽDY!! dbejte na to, abyste vkládali nové téma do správné kategorie.
Použitím tlačítka HLEDAT, před tím, než založíte nové téma, zjistíte, zda-li už vašé téma nebylo diskutováno. Ušetříte tím čas jak sobě, tak především stálým diskutujícím.
Vytvářením duplicitních témat si v žádném případě moderátory na svou stranu nenakloníte - mohou být velmi naštvaní. Berte to v potaz prosím.

- Obchodníci, firmy, podnikavci - INZERCE A REKLAMA
Jakákoliv námi nepovolená propagace bude v tichosti odstraněna - toto zahrnuje též reklamu a odkazy na firmy v podpisu diskutujících. Je neakceptovatelné mít v podpisu linky na cizí servery.

V budoucnu budou možnosti inzerce na tomto foru, ve formě reklamních proužků, popř. ve foru věnovanému sponzorům a spolupracujícím subjektům.

Pro vkládání odkazů na webové prezentace, na email, na info o činnosti, či vkládání jakýchkoliv kontaktů, slouží profil uživatele. Nikoliv podpis nebo avatar!!!

Toto pravidlo je velmi důležité a pomůže nám udržet diskuze na vysoké úrovni, bez výlevů osob, které si tu chtějí pouze udělat reklamu.
Pokud někdo nebude respektovat tento požadavek, bude mu zamezen přístup do diskuze.


- Prodej nelegálního software/hardware
Nebudeme tolerovat, pokud bude někdo z diskutujících nabízet k prodeji jakýkoliv kradený software, popř. nelegální klony zařízení, na která se vzathují autorská práva.
Pokud tak bude někdo činit, budou předány podklady orgánům v trestním řízení. Věřte, že internet není anonymní.

- Téma diskuze
Snažte se držet názvu tématu v příslušné diskuzi a "nezamořovat" ji věcmi, které s ní vůbec nesouvisí. Pokud budete mít potřebu hovořit o něčem nesouvisejícím, není nic jednoduššího, než si založit vlastní téma. Dodržujte to prosím.

- Speciální pravidla sekce BAZAR
Před vložením inzerátu čtěte pravidla zde.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Uživatelský avatar
Scondra
Moderátor
Příspěvky: 3
Registrován: 28 úno 2015, 17:02
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scondra »

Níže uvedená jsou pravidla, k jejichž dodržování jste se v rámci registrace na toto fórum zavázali, cituji:

Dieselpower forum - Registrační podmínky

Ačkoliv se administrátoři a moderátoři tohoto fóra pokusí odstranit nebo upravit jakýkoliv všeobecně nežádoucí materiál tak rychle, jak je to jen možné, je nemožné prohlédnout každý příspěvek. Proto musíte vzít na vědomí, že všechny příspěvky v tomto fóru vyjadřují pohledy a názory autora příspěvku a ne administrátorů, moderátorů a webmastera (mimo příspěvků od těchto lidí), a proto za ně nemohou být zodpovědní.

Souhlasíte s tím, že nebudete posílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující, sexuálně orientované nebo jiné materiály, které mohou porušovat zákony. Posílání takových materiálů vám může přivodit okamžité a permanentní vyhoštění z fóra (a váš ISP bude o vaší činnosti informován). IP adresa všech příspěvků je zaznamenávána pro případ potřeby vynucení těchto podmínek. Souhlasíte, že webmaster, administrátor a moderátoři tohoto fóra mají právo odstranit, upravit, přesunout nebo ukončit jakékoliv téma, kdykoliv zjistí, že odporuje těmto podmínkám. Jako uživatel souhlasíte, že jakékoliv informace, které vložíte, budou uloženy v databázi. Dokud nebudou tyto informace prozrazeny třetí straně bez vašeho svolení, nemohou být webmaster, administrátor a moderátoři činěni zodpovědnými za jakékoliv hackerské pokusy, které mohou vést k tomu, že data budou kompromitována.

Systém tohoto fóra používá cookies k ukládání informací na vašem počítači. Tato cookies neobsahují žádné informace, které jste vložil, slouží jen ke zvýšení vašeho pohodlí při prohlížení. E-mailová adresa je používána jen pro potvrzení vašich registračních detailů a hesla (a pro posláni nového hesla, pokud jste zapomněl aktuální).

Kliknutím na Registraci níže souhlasíte být vázaný těmito podmínkami.
Obrázek ... SCOlopeNDRA´s rage for RULES
Zamčeno

Zpět na „Pravidla, oznámení a časté dotazy/problémy“