cena je 19 000+ DOHODA JISTA raci mi volejte protoze tu moc nejsem cislo je 605303735 nebo mail danken.V@seznam.cz

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Podtáčení není dobré pro motor a do inz bych to asi nepsal.Danken píše:Prodam kompletni motor aji s elektrikou z tohoto golfa ma myslim namotano (budiky 176 00+-) skutecnost nevim. Auto kdyz se s nim do posledni chvile jezdilo tak za studena otacky nepresahly 2000 ot./min Nevim jak jsou na tom chladice protoze to bylo bourano na predek ale motor by mel byt zdravej. Je to komplet s elektronikou kolem motoru (bez budiku) viz foto
cena je 19 000+ DOHODA JISTA raci mi volejte protoze tu moc nejsem cislo je 605303735 nebo mail danken.V@seznam.cz
![]()
![]()
to tipo má asi chování špatnéDanken píše:Ale ja jsem myslel ze za studena se k tomu motoru chovalo dobre zadne 4000ot./min atd... proste 2000 a radil
trojka golf je lehký, a když jedeš s citem tak do 2000ot. se dá jet i bez podtáčení (neplatí do kopce, pouze na rovině a z kopce)Bugs.Bunny píše:Ve dvou tisících přeřadíš a je tam 1500ot a to už nejsou pěkné otáčky.Danken píše:Ale ja jsem myslel ze za studena se k tomu motoru chovalo dobre zadne 4000ot./min atd... proste 2000 a radil