vstriky + odvzdusneni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vstriky + odvzdusneni
Zdar borci, nemate nekdo presny navod na vymenu vstrikovacu? Jak se vubec odvzdusnuje TDi 81kw? Na rotacce zadny odvzdusneni nevidim...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
stejně je lepší natahovat od vratky u čerpadla nebo fouknout do nádrže, kdzž taháš naftu i s přepadama tak i ponáš děravé přepady, které jinak netečou,pitrsss píše:na palivák mam trychtýřek s hadičkou ,zaleju ho přez vstup do filtru co se do něj vejde a mám klid,chvíly jdou bublinky a víc se o to starat nemusim
zrovna v úterý můj toník zalil filtr až tekl ven na feldě a nenatočil až lano to jistilo miloš
jo, prej se to dá normálně aji pusou, je dobrý tam dát průhlednou hadici, ať se nenapiješ:) Akorát mě se to moc nepovedlo:(
Já to vyřešil přeříznutím trubky od filtru k čerpadlu, mám tam spojku a svorky, a těsní dobře, když měním filtr, montuju čerpadlo nebo cokoliv, tak našepuju naftu do kanystru a stříkačkou do té přeřízlé pvc hadice dám naftu a je klid.
Já to vyřešil přeříznutím trubky od filtru k čerpadlu, mám tam spojku a svorky, a těsní dobře, když měním filtr, montuju čerpadlo nebo cokoliv, tak našepuju naftu do kanystru a stříkačkou do té přeřízlé pvc hadice dám naftu a je klid.