bihalogen Fabia Roomster clona
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bihalogen Fabia Roomster clona
Ahoj. Po montáži tzv. bihalogenů na Fabii II vybavených 1xH7 a clonou mám problém s dálkovými světly. Při rozsvícení tzv. světelnou sirénou dálkáče svítí, ale když chci přepnout páčkou z potkávacích (tlumených) na dálkové lampy úplně zhasnou. Jsou to bihalogen nenatáčecí. Máte s montáží někdo zkušenost nebo nápad, jak bych mohl problém řešit? Very THX za reply
Prosté propojení HI a LO však způsobí, že se clonka v reflektoru zvedne na obě polohy páčky svštel a v tu chvíli jedou pořád "dálková" světla.... Nebo se mýlím?Panky píše:musis propojit tlumeny s dalkovejma. ty obyc svetla jsou h4 a tam kdyz prepnes z tlumenejch na dalkovy tak ty tlumeny zhasnou. je to ten samej problem jako kdyz se davaj origo xenony misto obyc svetel na O1
Taky jsem dodělával
stačí přehodit na svorkovnici od přepínače světel(pod volantem) pin 40 na pin 41, a dálkový ti půjdou.
Jediné co ti nepůjde je světelná houkačka při vypnutých světlech/klíčku(pokud máš zapnuté denní svícení)
Pokud bys chtěl aby ti to fungovalo vše tak musíš dodělat ještě relátko pro ty bihalogeny, to už není taková sranda, já to dodělával, navíc se tam liší zapojení podle modelových roků(já měl relátko z 2008 a dodělával do 2010, relátko mělo jiné zapojení a jiné barvy kabelů)...ale dodělat to jde. Kdyžtak mam i schéma, ale tady ho asi nevložim v čitelný velikosti

Jediné co ti nepůjde je světelná houkačka při vypnutých světlech/klíčku(pokud máš zapnuté denní svícení)
Pokud bys chtěl aby ti to fungovalo vše tak musíš dodělat ještě relátko pro ty bihalogeny, to už není taková sranda, já to dodělával, navíc se tam liší zapojení podle modelových roků(já měl relátko z 2008 a dodělával do 2010, relátko mělo jiné zapojení a jiné barvy kabelů)...ale dodělat to jde. Kdyžtak mam i schéma, ale tady ho asi nevložim v čitelný velikosti