clima superb 1,8T AWT

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Package
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

clima superb 1,8T AWT

Příspěvek od Package »

tak tu mam jeden zaujimavy kusok..klimakompresor stale bezi aj ked je klima v rezime econ..v meranych parametroch signalizuje zap-vyp klimy a taktiez v motore..vsetko sa tvari ok ale klima bezi stale..chlap vymenil vsetky cidla dokonca aj klimakompresor..zistil som ze z riadiaccej jednotky climy ide stale spinaci signal na rele kompresora.ide to z cierneho 16 pinoveho konektora pozicia 6..hned po zapnuti kluca sa na tomto vodici objavy spinaci impulz (kostra) a zopne rele č267..co ma za nasledok zopnutie rele a tym padom kompresora..vsetky riad.jednotky su bez chyby..
vedel by niekto poradit??vymenit panel climy?popripade vie niekto co to spina aky koncovy stupen v klime??je tam nejaky tranzistor ci ide to priamo z nejakeho svaba na doske klimy?
diky za rady
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

nikto nevie cim by to mohlo bit??
pleas...
??????
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

????
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

Já bych to tipnul na ten panel klimy,rozdělej ho a kam vede ten pin 6.myslím si ,že to bude spínat relé,tak jestli nebude mít "pecku".Nebo vyzkoušet jinou jednotku.
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

panel som mal rozobraty..neni tam nic poriadne vidiet..ale zohnal som druhy a na ten to bezi..
pioneer
Sběrač informací

odpoved

Příspěvek od pioneer »

podla mna to robi riadiaca jednotka na klimu. V tej riadiacej jednotke je jedno rele ktore zopina ventilatory. Mne to robi to iste. V Octavii je riadiaca jednotka v motorovom priestore pod baterkou, ale ze kde je v Superbecku to neviem mozno ze je takisto pod baterkou. Objednavacie cislo riadiacej jednotky pre klimu je: 1J0 919 506 K
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“