octavia 1 81 kw vykon

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ridders
Sběrač informací
Odpovědi: 0

octavia 1 81 kw vykon

Příspěvek od ridders »

mam problem pri seslapnuti pedalu ma auto vetsi prodlevu nez zabere turbo drive to nedelalo muze to byt ze jsem vypodlozil lopatky turba o 0,2 mm jak uvadeji na techto strankach drive to slo hned od spoda nyni ma prodlevu pak zabere a vystreli ale s casovym odstupem nevite cim to muze delat??,?
g.r.
Přispěvovatel

Příspěvek od g.r. »

mam uplne stejny problém ,taky sem daval vysoustruzeny valecky vetsi o 0,2 mm ...
toledo afn chipped,egr off,kat off
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

možná že to je opravdu moc.může to podfukovat.logovací soubor by nebyl?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

s turbem nikdy nic neděláno a tu prodlevu tam mám taky. Už od 200 tis. km. Teď najeto 282 tis a furt stejný
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

ale ridders psal (jak jsem pochopil) že před čistěním tam tu prodlevu neměl...riddersi je to tak?jen si myslím,že kdyby to podfukovalo,tak to bude mít i menší výkon,pokud jak píšeš,že to vystřelí,tak to asi bude opravdu něčím jiným...chce to log
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
koco
Aktivista

Re: octavia 1 81 kw vykon

Příspěvek od koco »

ridders píše:mam problem pri seslapnuti pedalu ma auto vetsi prodlevu nez zabere turbo drive to nedelalo muze to byt ze jsem vypodlozil lopatky turba o 0,2 mm jak uvadeji na techto strankach drive to slo hned od spoda nyni ma prodlevu pak zabere a vystreli ale s casovym odstupem nevite cim to muze delat??,?
To bude tými podložkami 0,2mm je vela. Ja som dal tiež prvý krát na svoje turbo 0,2mm podložky a nedalo sa s tým jazdit. Tak som turbo zase vybral a na sklo som si dal 1000ku šmirgel a zbrúsim lopatky tak max. o 0,1mm a je to ideálne. Od vtedy to robím iba tak a bez problému.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

OťasTDi píše:možná že to je opravdu moc.může to podfukovat.logovací soubor by nebyl?
Je to možný, je to už moc a proud spalin nejde celej na lopatky ale i pod, chova se to jakoby tam bylo vetsí turbo a trva to ty 2 sekundy než se roztocí a zatahneto. řesim to smirglem a zbrousením teh lopatek až se blejskaj , jak tu psal KOCO a žadnej problem.
ridders
Sběrač informací

Příspěvek od ridders »

Zdeněk M píše:
OťasTDi píše:možná že to je opravdu moc.může to podfukovat.logovací soubor by nebyl?
Je to možný, je to už moc a proud spalin nejde celej na lopatky ale i pod, chova se to jakoby tam bylo vetsí turbo a trva to ty 2 sekundy než se roztocí a zatahneto. řesim to smirglem a zbrousením teh lopatek až se blejskaj , jak tu psal KOCO a žadnej problem.

a myslite vyndat turbo a udelat tam valecky o 0,1 mm mensi?? nebo co jinac brousite? ja to vypokladal kvuli vypadaveni turba podotykam uz jednou jsem ho cistil a za par.km to same tak jsem ho vycistil a vypadava porad ,tak asi bude chyba jinde..uz nevim co s tim...
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

po vyčistený a vypodložení ti to stále padá do núdzaku? máš AHF alebo ASV? ak máš AHF tak máš 9 lopatkovú reguláciu a dá sa tam otočit ten kruh a potom to padá do núdzaku aj vyčistené, asi ta neminie to turbo vybrat ešte raz.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
ridders
Sběrač informací

Příspěvek od ridders »

koco píše:po vyčistený a vypodložení ti to stále padá do núdzaku? máš AHF alebo ASV? ak máš AHF tak máš 9 lopatkovú reguláciu a dá sa tam otočit ten kruh a potom to padá do núdzaku aj vyčistené, asi ta neminie to turbo vybrat ešte raz.

mam prave!! 9 loptkove turbo !!!! motor typ asv.ale uz jsem resil tento problem drive tak jsem dal jine turbo to 9 lopatkove,drive tam bylo 11.je mozne ze jsem to otocil,nevite jak to poznam jestli je to opacne?? nejake foto by nebylo?? vypodlozeni o 0,2 mm.a od te doby ma to turbo prodlevu nez zabere.pisou tady o 0,1 mm vypodlozit ci neco smirglovat. pravda je ze po vimene turba a vycisteni auto jelo cca 5 tis.ok .a najednou zas nouzak,vycisteni+ vypodlozeni a zatim padlo 2 krat znovu.log.atd.nemam tady pristup.jeste vymenit jedine ten ventol na turbu+ ten elektro ventil+hadicky jinak nevim ano turbo ven ty podlozky asi dat puvodni....
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Chce to log, jinak budeš měnit doaleluja ...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
ridders
Sběrač informací

Příspěvek od ridders »

dhfool píše:Chce to log, jinak budeš měnit doaleluja ...

log nevim jak...jedine nekdo v okoli CESKYCH BUDEJOVIC .JESTLI BY SE NENASEL....
ridders
Sběrač informací

Příspěvek od ridders »

OťasTDi píše:ale ridders psal (jak jsem pochopil) že před čistěním tam tu prodlevu neměl...riddersi je to tak?jen si myslím,že kdyby to podfukovalo,tak to bude mít i menší výkon,pokud jak píšeš,že to vystřelí,tak to asi bude opravdu něčím jiným...chce to log
ta prodleva tam nebyla drive,ikdyz uz pred tim se mi zdalo ze to neno ono,ale ne jako po vypodlozeni to je vice znat
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

ideálne ak by ti niekto urobil ten log, ale 99% bude problém v tom turbe.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

je to sice pakárna,ale viděl bych to na znovu vyndat turbo,válečky udělat delší jen o 0,1mm (nerez) a lehce líznout lopatky jemným smirkem.pokud budou vrypy na té velké podložce o kterou se většinou ty lopatky přidřou,tak jí nechat zarovnat na soustruhu,nebo magnetce...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“