zdravim vcera jsem dal auto do servisu,protoze zacalo neprijemne klepat.Puvodne s podezrenim na kliku.Dneska mi mechanik ukazal vstriky a ze byto mohlo byt ono.
Takto vypadaji vsechny 4ks
Chci se zeptat,co s tim?Da se to koupit zvlast,nebo musim resit cely vstrikovac novy?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
popraskaj jim záchyty pružin postupně asi spatné základní nastavení páky a číslo máš na cívce konec 073.. (musí se koupit celé vstřiky)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
zdravim,chci koupit cely motor na ND,ale jde mi o to jestli musim koupit jen typ AWX nebo jestli muzu i AVF.Na techto 2 typech byly stejne vstriky.Byl stejny i spodek?(klika,pisty...)
kde je to cislo vyrazene?cisla ktere jsem nasel jsou jen na te el.zasuvce(civce)-0414720039-te je cislo trysky?.Nikde jinde jsem nic nenasel.tak uz je mi to jasne-to vw cislo je znicene.
Naposledy upravil(a) zula dne 18 srp 2010, 15:32, celkem upraveno 1 x.
tak jsem zjistil,ze tyhle vstriky s timhle oznacenim nejsou zamenne za jine.
Neda se jen vymenit to telo bez te el.civky?nemate nekdo nejaky napad? jde mi o to,ze samotne trysky jsou v poradku,mam rozbity "jen" ten vrch.
to ja nevim,mluvil jsem s clovekem co se tim zivi a rikal,ze podle tabulek tam nema zadnou alternativu k cislu 0414720039
Pokud nekdo mate jinou zkusenost sem s ní.