kolik barvy a laku?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kolik barvy a laku?
Ahoj mam jen takovej dotazek od vas zkusenych.potřebuju si nastříkat mýho G3,já ho stříkat nebudu,nechám to odborníkovi,jen se chci zeptat kolik se vyplácá na to barvy a laku?Bude se stříkat vše kromě střechy.Bude mi stačit 0,8deci barvy a 0,7deci laku?V míchárně se hádali minimálně s 1litrem barvy a 1 litrem laku.
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
No, předpokládám že když nebudeš lakovat střechu, bude se jednat o stejný odstín barvy, nebo to máš nějak opravovaný - plnič a tak? Záleží jak to bude krýt, běžně na díl vystačíš s deci metalízy ( ředí se 1:1 ), takže bych koupil tak 8 deci+ředidlo, laku pak určitě víc.
Nechal bych to osobně na tom kdo to bude dělat - když si koupí málo barvy, jeho problém, radši ať zbyde - tím se řídím já,zbytek si pak necháš na evtl. další opravy
Nechal bych to osobně na tom kdo to bude dělat - když si koupí málo barvy, jeho problém, radši ať zbyde - tím se řídím já,zbytek si pak necháš na evtl. další opravy
Re: kolik barvy a laku?
Takze sa bude striekat predny naraznik,zadny naraznik,pravy predny blatnik lavy predny blatnik,zadny pravy bok,zadny lavy bok,A ak mas 4 dverak 4 dvere,predna kapota,zadne piate dvere,podbeh,Stlpiky,Masku,klucky,zrkadlaa strechu neratam snad som nanic nezabudol, Takze CCa 12 dielov chces nastriakt 0.8 deci farby...Teda cele auto okrem strechy chces striekat s 0.8 deci farby ani s litra to nenastriekas.CCa 1.5 deci farby bez riedidla rataj na jeden diel a zalezi od lakernika niekto minie na diel 1.5 niekto 2.5deci tak ci onak 12x1.5 je 1.8 litra farby a aj to sa mi zda na cele auto niako malo ale ked sa da dotoho este riedidlo mozno...Nech sa vyjadri niaky lakernik.adi píše:Ahoj mam jen takovej dotazek od vas zkusenych.potřebuju si nastříkat mýho G3,já ho stříkat nebudu,nechám to odborníkovi,jen se chci zeptat kolik se vyplácá na to barvy a laku?Bude se stříkat vše kromě střechy.Bude mi stačit 0,8deci barvy a 0,7deci laku?V míchárně se hádali minimálně s 1litrem barvy a 1 litrem laku.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
Re: kolik barvy a laku?
je to tak. známej co lakuje auta tak dělal už pár golfu III a ptal jsem se ho a nejmín 2L barvy a i tak mu to někdy nevyšloMisík píše:Takze sa bude striekat predny naraznik,zadny naraznik,pravy predny blatnik lavy predny blatnik,zadny pravy bok,zadny lavy bok,A ak mas 4 dverak 4 dvere,predna kapota,zadne piate dvere,podbeh,Stlpiky,Masku,klucky,zrkadlaa strechu neratam snad som nanic nezabudol, Takze CCa 12 dielov chces nastriakt 0.8 deci farby...Teda cele auto okrem strechy chces striekat s 0.8 deci farby ani s litra to nenastriekas.CCa 1.5 deci farby bez riedidla rataj na jeden diel a zalezi od lakernika niekto minie na diel 1.5 niekto 2.5deci tak ci onak 12x1.5 je 1.8 litra farby a aj to sa mi zda na cele auto niako malo ale ked sa da dotoho este riedidlo mozno...Nech sa vyjadri niaky lakernik.adi píše:Ahoj mam jen takovej dotazek od vas zkusenych.potřebuju si nastříkat mýho G3,já ho stříkat nebudu,nechám to odborníkovi,jen se chci zeptat kolik se vyplácá na to barvy a laku?Bude se stříkat vše kromě střechy.Bude mi stačit 0,8deci barvy a 0,7deci laku?V míchárně se hádali minimálně s 1litrem barvy a 1 litrem laku.