jo jeste by me zajimalo nemate nekdo zkusenost s VW T4 kde fiknout tu vodu na vymenik???mam tam vodnihio bufika a ten okruh je silene slozite,tak si rikam ze bude lepsi se zeoptat nez rozrezat vsecky hadice a zkouset to.dik
Mám tam taky to topení, klima atd. a je to fakt vopruz, nejen napojit tu vodu ale umístit výměníky, filtry, ventily a to všechno, fakt je tam málo místa. Vodu jsem napojil takto - přímo z bloku motoru na pravé straně (při pohledu do motoru) jde vývod vody do T-kusu, terý má jedno rameno zaslepené. Tam jsem napojil přívod teplé vody do výměníku. Pak jsem rozřízl zpětnou hadici topení co vede z přepážky motor/kabina v místech někde asi 20 cm za přepážkou (v motorovém prostoru). Je to myslím ta levá z tvého pohledu. Vložil jsem do ní plastovej T-kus a na to napojil zpátečku od výměníků.
Docela to funguje, jen někdy v létě když vypneš horký motor, tak samotíží se ti dostane teplá voda do výměníku topení a při opětném nastartování ti to chvilku topí, než se to vyfouká. Tak 5 min, možná ani ne.
Přeju hezkou zábavu. Já to dělal tejden...
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
vcers sem jeste obednal tyto ventily
vychazi na 42 eur,coz je proti peveku 20 eur levnejsi pri zachovani kvality a spolehlivosti,ma to svetlost 12mm,max.tlak 16 baru.
Původní mám pořád na naftu. Olejovou jsem dal dovnitř do auta, viz moje předchozí příspěvky...
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)