prosim o pomoc s chlazenim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prosim o pomoc s chlazenim
dobry den chci se zeptat docela mi unika voda z felicie 1.6 ale pri doliti na max. mi po 10 min. ukazuje chvily 100 a varim (chybne cidlo tep. myslim v poradku) ale za 10 vterin to spadne na 50 a takhle to kolisa porad nekdy drive nekdy pozdeji az mi nakonec dojde voda tak si myslim ze je na vine termostat jelikoz i ta voda je vcelku rezava jakoby s castecky rzi muzete mi poradit s timto problemem jsem amater omlouvam se za pripadne chyby dekuji s pozdravem V.Vorel
1,6 má plechový těsnění a ještě jsem ho neviděl podpálený jestli jde motor pravidelně na 4 válce tak se podívej na vodní pumpu asi máš v prdeli vrtulku tam je větší šance 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!