brzdy seat toledo 1,9 tdi

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
koubakarel
Nováček
Odpovědi: 0

brzdy seat toledo 1,9 tdi

Příspěvek od koubakarel »

Ahoj lidi mám seat toledo II r.v. 1999 mel jsem problemy s brzdama tak jsme do nich zainvestoval koupil jsme na predek i zadek kotouce brmbo max nove desky novou kapalinu ovzdusnit ale porád jsem měl na pedalu vuli a pedal me propadal kdyz jsem treba stal na brzde na krizovatce a nebo kdyz jsem oprevdu prudce zabrdil tak me propadl pedal az na zem ....tak jsem si říkal ze me asi propousti brzový valec koupil jsem nový a po výmene a a znovu ovzdusnení je to porád stejne ...to zanmena ze brzovým valcem to nebude a ani mi nikde kapalina neunika....poradte mi prosim cim by to mohle jeste být?? sand posilovač či jednotka abs? ...ja už nevím děkuji[/b]
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

pokud se propadá na zem pomaličku tak je to zcela normální
pokud se propadne hnedka tak je někde problém

nejrychlejší test je vytánhout pojistku ABS a zkusit šlápnout s nastartovaným motorem
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
koubakarel
Nováček

Příspěvek od koubakarel »

pedaál když na něm stojím se nepropadá zase tak rychle ale horší je že při prudkém zarždění propadne až dolu .....a má velkou vuly ze začátku než auto začne brzdit...čím by se ta vůle nechala vymezit?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je třeba zjistit, kde ta vůle je./pokud tam není vzduch/Postupně zaslepovat jednotlivá kola, až se přijde na to, které to dělá..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“