hezké , ale chtělo by to dát do kupy spojku a zabrzdit znovu..
moc nechápu smysl měření (a zveřejňování grafů) s klouzající spojkou...
ale to jen tak jako OT
edit : je fakt že tady se už se spojkou asi bude blbě laborovat.., asi tě nemine velká spojka a šestikvalt
Radši sem ty popisy přepisujte. Pak se změní konfigurace nebo dokonce auto a člověk se nedoví nic... Udělam to za tebe. Mam rád pořádek.
Konfigurace brankar30: golf IV TDI 66kw alh+race520+vb turbo 150ps+fmic+sanie ARL+kat a egr off+k&n+vyfuk nerez 60mm+jednohmota atd s organikou+soft by BHmotor
brankar30 píše:mne to na ceste nesmykne..preto som bol prekvapeny ze to ta spojka nepobrala..ako som pisal pri beznej jazde je vsetko ok..ale dakujem..
Na tom grafu ,taky spojka neklouzla,jen zasáhl retardér kvůli prutkému nárůstu kroutáku.
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Markus01 píše:Radši sem ty popisy přepisujte. Pak se změní konfigurace nebo dokonce auto a člověk se nedoví nic... Udělam to za tebe. Mam rád pořádek.
Konfigurace brankar30: golf IV TDI 66kw alh+race520+vb turbo 150ps+fmic+sanie ARL+kat a egr off+k&n+vyfuk nerez 60mm+jednohmota atd s organikou+soft by BHmotor
dakujem...
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
brankar30 píše:mne to na ceste nesmykne..preto som bol prekvapeny ze to ta spojka nepobrala..ako som pisal pri beznej jazde je vsetko ok..ale dakujem..
Na tom grafu ,taky spojka neklouzla,jen zasáhl retardér kvůli prutkému nárůstu kroutáku.
fu..tak toto som nepochopil..
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
fu..tak toto som nepochopil..
Jako že ti spojka neklouzla
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft