Octavia 4x4 plave na cestě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 4x4 plave na cestě
Zdravím všechny majitela čtyřkolek pokoušel jsem hledat ve fóru ale bez úspěchu . Mám octu 4x4 první zimu a jsem překvapený z toho ,že při ,,normální"jízdě po namrzlé vozovce auto strašně plave pod zadkem měl jsem před ní renaulta a nikdy jsem to nepoznal.Je to normální nebo je něco špatně?Pneu mám michelin 195/65/15 v perfektním stavu rok staré.Jinak ve sněhu bez problému všechno spíná jak má. 

Octavia combi 1.9 TDi PD 4x4
Pravdepodobne ano.
Mam vsetko OK ajtak somnou proste "plava". Treba si nato zvyknut, ono predsa je to tazisko vysoko.
Tie stare silentbloky som vymlatil vonku (bol to porod a uz radsej vypalim s autogenom) a dal som tam predne silentbloky prednych ramien z G4/Octa/A3/Toledo/Leon od Powerflexu. Sadnu tam ako rit na serbel, proste parada "original tuto italiano"
Mam vsetko OK ajtak somnou proste "plava". Treba si nato zvyknut, ono predsa je to tazisko vysoko.
Tie stare silentbloky som vymlatil vonku (bol to porod a uz radsej vypalim s autogenom) a dal som tam predne silentbloky prednych ramien z G4/Octa/A3/Toledo/Leon od Powerflexu. Sadnu tam ako rit na serbel, proste parada "original tuto italiano"

Naposledy upravil(a) TDI tech dne 29 pro 2010, 22:06, celkem upraveno 1 x.
a proč jsi tam nedal přímo ty,co tam od powerflexu patří?TDI tech píše:Ja tie stare vymlatil vonku a dal som tam predne silentbloky prednych ramien z G4/Octa/A3/Toledo/Leon od Powerflexu. Sadnu tam ako rit na serbel, proste parada "original tuto italiano"

OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun

Naposledy upravil(a) jajic dne 29 pro 2010, 22:34, celkem upraveno 3 x.
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun

Mě to teda nijak neplave, ani na vodě,na sněhu ani na ledě! Ustřeluje to až ve chvilce kdy tomu šlapeš než ESP zasáhne takže to vlastně ani neustřelí protože se to hned srovná
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.