Octavia II ztrata vykonu,bílej dym,cervena kontrolka mazani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia II ztrata vykonu,bílej dym,cervena kontrolka mazani
Zdravim chci se zeptat jestli se mam zamerit rovnou na turbo a nebo jestli se u ty octavky mohlo stat neco jinyho..1.9tdi 77kw..pred tim nekourila a jezdila v pohode..dik za rady..
červená kontrolka oleje = nedostatečný tlak oleje
ztráta výkonu = ledacos možnost turba samo taky
bílý dým = spalování oleje či vody
je možné aby to bylo turbo jelikož přez něj se dostane olej do výfuku i sání a proto bíle dýmí a ztráta výkonu turbem též muže být samozřejmě to chce se po tom podívat muže to být i něco jiného. Nejde přece po internetu jednoznačně říci je to tím.
ztráta výkonu = ledacos možnost turba samo taky
bílý dým = spalování oleje či vody
je možné aby to bylo turbo jelikož přez něj se dostane olej do výfuku i sání a proto bíle dýmí a ztráta výkonu turbem též muže být samozřejmě to chce se po tom podívat muže to být i něco jiného. Nejde přece po internetu jednoznačně říci je to tím.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jj..vrtule neni sundal sem kat a v nom byla vypadla..mohlo si to do sani nasat naky kovovy casti nebo by se zasekli v intercoleru??de mi o to abych to nenastartoval a neco nespadlo do valcu..Tomas6 píše:Sundej hadici co je přívod vzduchu do turba.Podle mne tam nebudeš mít vrtulku...Už jsem se s tím setkal.Několikrát.
jestli se ti rozdrobila vrtule v sání tak je předpis vyměnit hadice a vrtule případně i sání do turba kdyžtak mám vše...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!