Před 8 měsíci jsem měnil původní brzdy 280 mm za větší 288 mm z 1.8T. Od té doby je pedál měkký, zabírá níž, brzdí dobře, ale není to ono. Jako bych šlapal do másla nebo h...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
zkus to zaškrtit, záthlou brzdu jsi asi zkoušel a pořád to měklo,capjackal píše:Vzadu jsou kotouče z 81 kW. Včera vzadu nový kotouče a destičky Zimmermann. Dělá to stále. Ještě chci zkusit zadek komplet zaškrtit a zjistit, jestli je to ve předu nebo v zadu. Na původních brzdách 280 mm to ale nedělalo..
si kup průhlednou hadičku na ostřikovače, propjíš spojku s válečkem, na válešku povolíš a pak klasika šlápneš na spojku povolíš odvzdušnovák na spojce utáhneš a čumíš na ty hadičky jak ti to lítácapjackal píše:Když je zatáhlá ručka, tak je to stejné. Několikrát se rozjet a prudce brzdit jsem zkoušel, nepomáhá. Ještě kdyžtak to odvzdušnění přes spojku. Jak mám postupovat? A odvzdušnit tímto způsobem všechny třmeny?
mi se jen nelíbí párkrát jsem zkusi se rozjet a zabrzdit já tak jedu dvacet kilákůa kolikrát až po těch dvaceti je to OK, kodováním nic nezmůžeš, chce to brutál nářez k tomu dospěješ až se dostaví zoufalstvícapjackal píše:Takže ovzdušnění přes spojku, ani VAGem nepomohlo. Zadní třmeny jsou v pohodě. Tak já už nevím. Co kdybych zkusil překódovat řídící jednotku brzd na větší brzdy? Případně pak ještě jak tam je zákl. nastavení "Nastavení cívky pro vytvoření brzdného tlaku". Co myslíte? Díky