Špatné těsnění pod hlavou.Prosím poraďte kam do servisu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

uradovan
Nováček
Odpovědi: 0

Špatné těsnění pod hlavou.Prosím poraďte kam do servisu

Příspěvek od uradovan »

Dobrý den.S největší pravděpodobností mám špatné těsnění pod hlavou.Můžete mi poradit komu mám svůj vůz svěřit do opravny v okolí Ostravy.Děkuji všem za rady.
Naposledy upravil(a) uradovan dne 10 dub 2011, 10:50, celkem upraveno 2 x.
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi 81KW
motor ASV
Laurin & Klement r.v.2001
Audi A3 1.9 TDI 66KW motor AGR
slovacek.milos
Aktivista

Re: Dotaz,špatné těsnění pod hlavou

Příspěvek od slovacek.milos »

uradovan píše:Dobrý den.S největší pravděpodobností mám špatné těsnění pod hlavou.Můžete mi poradit komu mám svůj vůz svěřit do opravny v okolí Ostravy.Děkuji všem za rady.

a jak si na to přišel že más špatně těsnění pod hlavou :?
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

na jakem aute, to co mas v popisu? co ti to dela?
uradovan
Nováček

Příspěvek od uradovan »

Ano u toho auta co mám v podpisu.Když jedu normálně to znamená že tomu nešlapu na krk tak je to v pohodě. ovšem když tomu rozdám po rudné tak na 140 tak Ostrava- Havířov jsem bez vody v nádobce.Po otevření nádobky vysyčí tlak a voda se vrátí zpět ale ne doplna.vždy musím dolít.A navíc ve vodě plavou jakoby saze nebo co a víčko je úplně černé.
motor ASV
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

nemuze byt spatny jen chlazeni zpetnych vyfukovych plynu?pokud tam je, podle etky by tam mel byt.
uradovan
Nováček

Příspěvek od uradovan »

A to je ten problém.Moc tomu nerozumím a proto hledám někoho kdo na to koukne.
motor ASV
slovacek.milos
Aktivista

ještě bys měl vědět zda ti z přepadové hadičky do axpansky chvéstá voda a udělej si jednoduchá tes tu horní hadici do expansky ucpi třeba svíčkou na exansku nasad hadici a ponoř do flašky z vodou pokud pujde jedna bublina za druhou je těsnění KO,

pokud ti nebude valit voda s přepadu do expansky máš KO čerpadlo a po výměně těsnění bys měl stejný problém ;)
uradovan
Nováček

Příspěvek od uradovan »

No dobře,ale kde se ztrácí ta voda a co ty saze v té expanzce a to černé víčko.Samo,že bych byl štěstím bez sebe kdyby to nebylo těsnění pod hlavou nebo hlava samotná,ale při mé smůle tomu tak bude.
motor ASV
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

voda se muže prave stracet do vyfuku, pokud ti to nevaři na miste nebo pri normalni jizde, tak si myslim že pumpa bude ok, poznas podle testu popsany vyše. jedina možnas je to zkusit naslakovat a uvidis.v okoli nemate nejaky servis, nebo nejakeho bořka sikulu?
slovacek.milos
Aktivista

uradovan píše:No dobře,ale kde se ztrácí ta voda a co ty saze v té expanzce a to černé víčko.Samo,že bych byl štěstím bez sebe kdyby to nebylo těsnění pod hlavou nebo hlava samotná,ale při mé smůle tomu tak bude.
ztrácení vody to mlže být i další závada, soustava se musí tlakovat na 1.2 až 1.5 atm a sleduješ únik,

klidně ty závady tam můžeš mít všechny tři mizí voda, vadné čerpadlo dává na prdel i hlavě protože voda nemá oběh, tak se raději podívej do nádobky zda chvístá voda a a ten test s bublinkama,

jinak to bude jak píšeš těsnění KO a motor tahá vodu ;)
uradovan
Nováček

Příspěvek od uradovan »

Předtím jsem měl forda a jezdil jsem sním z Havířova do jednoho servisu až do Opavy k chlapíkovi který dělal jen fordy.Teď scháním nějakého šikulu v okolí Ostavy nebo Havířova co rozumí Škodovkám.
motor ASV
tomino
Přispěvovatel

Příspěvek od tomino »

mam uplne stejnej problem :D ale jen obcas prazdna banka a pak otevru vicko a voda se vrati na puvodni hladinu ale je cista bez sazi. (noteeth) (noteeth) (noteeth)
1.9 tdi ASV 81kw - sold
2.0 tdi AZV 100kw
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

uradovan píše:Předtím jsem měl forda a jezdil jsem sním z Havířova do jednoho servisu až do Opavy k chlapíkovi který dělal jen fordy.Teď scháním nějakého šikulu v okolí Ostavy nebo Havířova co rozumí Škodovkám.
www.tdigarage.cz
uradovan
Nováček

Příspěvek od uradovan »

Tomas.cz píše:
uradovan píše:Předtím jsem měl forda a jezdil jsem sním z Havířova do jednoho servisu až do Opavy k chlapíkovi který dělal jen fordy.Teď scháním nějakého šikulu v okolí Ostavy nebo Havířova co rozumí Škodovkám.
www.tdigarage.cz
Jaké s nima máš zkušenosti a jaké používají díly, no a jaké mají ceny.Jinak díky za info.
motor ASV
Honza Kolář
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza Kolář »

zdarec, mám stejný problém. Těsnění pod hlavou jsem měnil už 2 x a vždy je o tak na 2 roky je problém se objeví znova. Naposledy ujeto cca během 2 týdnů 9 tisíc km a voda neubyla (jel jsem i s vlekem s 12 metrákama). Ted jsem o víkendu spěchal - cca 45 km na krev a voda z expansky znizela úplně. V expansce jsou saze ale ty tam jsou už leta.nechápu test od Miloše. Je to tak, že horní vstup do expansky ucpu jak v hadici tak na expansce a tu flašu s vodou připojím na přepad?Nebo flašu s vodou dám na horní vývod expansky? jen pro úplnost je to ASV rok 2001 vše serie. Kdyby to bylo těsněním, jak to že je po 2 letech zase KO? Po pravě byla hlava vždy srovnána a odtlakována. Díky za rady
Kolca
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“