přisávání vody

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

přisávání vody

Příspěvek od slovacek.milos »

zkusil jsem přisávat vodu do mé feldy l.9 td, přisávání jsem připojil před turbo a seřídil něco přes litr na sto, vodu jsem mixl s lihem na půlku

spoteba velmi zajímavá 4,47 litru felicie pikap s velkou boudou, šetrně jsem nejezdil i 13O, z kopce jsem vyřadil,

felda mi žrala 5.5 až 7

pokud máte někdo zájem se zapojit a zjistit jestli to k něčemu je

poskytnu veškeré informace

;) miloš
tucnak007
Přispěvovatel

Příspěvek od tucnak007 »

Mne by zajímalo osobně jak ti dopadl pokus s vodíkovím reaktorem?
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

Já ted ve čtvrtek najel s Mareou 1.9TD soft po moravskoslezském kraji asi 500km,pořád pršelo a někdy i hodně a s překvapením jsem zjištoval,že to žere nějak málo.Dnes jsem pod ní ležel a přišel jsem na to:sací hadice před turbem je prasklá(je to dole u vany)tudíž to nasávalo vodu pod autem...Sem si říkal,že to nějak víc kouří (noteeth)
Jezdím na vše co teče..
slovacek.milos
Aktivista

tucnak007 píše:Mne by zajímalo osobně jak ti dopadl pokus s vodíkovím reaktorem?
zatím nijak nějaký frekvenční měnič ten asi už funguje a ladí se, určigtě z toho něco bude ale až příští rok mladý má prázdniny
slovacek.milos
Aktivista

ten litr na sto mi vůbec nekouří, naopak to určitě lépe spaluje protože když jsem si otevřel dřív okno šel hned zezadu smrad

nyní když otevřu okno je sice za chvíli cítit výfuk ale přijatelně, netěsní mi zadní pikapácké dveře ;)
slovacek.milos
Aktivista

způsobů jek tu vodu přisávat je třeba předěláním egru, nebo vstřikovat tryskou z benzínového motoru ;)
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

slovacek.milos píše:způsobů jek tu vodu přisávat je třeba předěláním egru, nebo vstřikovat tryskou z benzínového motoru ;)
A co takhle voda v naftě, ta je problematická, ale jak si začneš vodu stříkat do sání, tak je užitečná. No mě se v dešti jezdí dobře, ale spotřebu jsem teda neměřil.
Miloši, máš fotku toho svýho bastlu? Mě to do auta asi nepůjde, ale pro inspiraci ji sem hoď :D

Obrázek

Obrázek
Mercedes-Benz W210 300D
slovacek.milos
Aktivista

s fotkama musíte vydržet v baráku mám servr a sít, poskytovatel internetu má zádrhel a já jsem v prdeli, týden naštvaný :(

nic nefunguje jak má,

voda v naftě je nesmysl chytne se ve filtru a v čerpadle, v tom medvídku to vypadá tak na čtyřbodové přisávání

traska minima z LPG 4x rozvody hadiček a nároční štelování ;)
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

je pravda, ze to funguje..to uz delali driv treba ve V3Sce..ale docela brzo se propali pist nebo tak neco,teda alespon takovy byval vysledek...:-(
slovacek.milos
Aktivista

deflector tak to najdi na netu myslím že jsi už o tom psal já hledal a našel, ale té vody tam přisávalí moooc nejede mi net zkus to někde pohledat ;)
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

ajaj, to bude tezke...aůe pokusim se neco pohledat...ale urco sem o tom uz psal..
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

tak pokud vzduch obohatíte o něco co je víc výbušnější než vzduch tak je jasný že je silnější reakce ve válcích a jednotka proto ubere na vstřiku a tím vzniká ona úspora. Miloš tam dal líh, což je dobré pro vypařování funguje to jako by jste měli kyslík a lpg... akorát do toho ještě stříkáte naftu.

Voda v sání způsobuje že výbuch začíná velmi velmi pozdě a né ještě v před-předstihu, tudíž dochází k expanzi ve velmi přesném okamžiku který s pomocí lihu proběhne velmi rychle.

akorát dodnes nechápu vstřikování dusíku... (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

vešerniček dej link na vstřikování dusíku
já se musím pochválit dělali jsme šetiválec iveco, trysky i čerpadlo celkem vyšel matroš na desítku a pořád motor hulil na modro a černo, ale fakt hulba na emisích 7,

dal jsem 1,5 lihu a 1,5 vody, motor to zblazl za 15 minut a nehulí, přidáš plný vyletí trochu černý a pak nic,

možná jsem blázen ale je to tak
;) miloš
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

slovacek.milos píše:vešerniček dej link na vstřikování dusíku
já se musím pochválit dělali jsme šetiválec iveco, trysky i čerpadlo celkem vyšel matroš na desítku a pořád motor hulil na modro a černo, ale fakt hulba na emisích 7,

dal jsem 1,5 lihu a 1,5 vody, motor to zblazl za 15 minut a nehulí, přidáš plný vyletí trochu černý a pak nic,

možná jsem blázen ale je to tak
;) miloš
Jak jako nehuli? jako z nehuli kdyz pridavas tu smes, nebo ho ta smes procistila a uz nehuliani na puvodni palivo?
Mercedes-Benz W210 300D
slovacek.milos
Aktivista

jsem asi blázen, motor hulil teplý, smrděl štiplavý jak z avie, modrý dým pořád sem tam střelba a černý, pokud šels pod podlahy tak černý hrubě a pak pořád modrý, ale moc,

prolil jsem do sání ty tři litry a přetalo to nehulí nic, sešlápneš plný vyletí trocha černého kouře a pak můžeš mít nos u výfuku nic nehulí,

na podzim bude STK tak podám zprávu
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“