VCDS Reelease 10.6.2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VCDS Reelease 10.6.2
zohnal som si CAn kabel VAG106 ale nedary sa mi ho spojaznit na mojom notasi pod Win7.Pravdepodobne mi chyba ovladac ktory sice je na CD ale pravdepodobne je pre XP. neviete mi poradit kde by som nasiel ovladac s ktorym by mi to pobezalo na Win7? diky moc
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
na VW fore som nasiel tema kde sa pise ze pri 64bit treba instalovat driver manualne...nechapem ako, vedel by mi niekto pomôct?
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
nainstaloval som si VCP a teraz mi uz pise ze port status :ok ale interface: not found...
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Ahojte,
ja mám vyskúšaný taký spôsob, pretože mi ručná inštalácia tiež nešla, mám 64bit Win 7....
Stiahnite si originál VCDS 10.6.4, nainštalujte, on obsahuje už nové ovládače na 32 aj 64 bit systémy, pripojiť kábel, počkať na rozoznanie hardweru a driver sa automaticky sám nainštaluje.
V žiadnom prípade nespúšťať VCDS!!!
Potom odinštalovať tento VCDS 10.6.4 úplne, bajlepšie nejakým softom - ja používam Your uninstaller, po reštarte počítača nainšalovať ľubovoľnú staršiu verziu (napr. 10.6.) a všetko funguje.
ja mám vyskúšaný taký spôsob, pretože mi ručná inštalácia tiež nešla, mám 64bit Win 7....
Stiahnite si originál VCDS 10.6.4, nainštalujte, on obsahuje už nové ovládače na 32 aj 64 bit systémy, pripojiť kábel, počkať na rozoznanie hardweru a driver sa automaticky sám nainštaluje.
V žiadnom prípade nespúšťať VCDS!!!
Potom odinštalovať tento VCDS 10.6.4 úplne, bajlepšie nejakým softom - ja používam Your uninstaller, po reštarte počítača nainšalovať ľubovoľnú staršiu verziu (napr. 10.6.) a všetko funguje.
ahoj
Chcem sa opytat, ja mam tiez 10.6.2 EN, da sa naistalovat nejaka CZ verzia, ci len ten soft. co som dostal pri kupe kabla?
A dalsia vec je ta, ze uz aj keby som mal ten EN soft. tak problem je v tom, ze mi nefunguje mazanie servisnych intervalov, napr. octavia II ostatne veci funguju, ale servis nemozem vymazat, sa mi zda, ze tam nieco pise s licenciou, hoci ked spustim soft. pise, ze ma licenciu, vie mi niekto s tym poradit? Dakujem
A dalsia vec je ta, ze uz aj keby som mal ten EN soft. tak problem je v tom, ze mi nefunguje mazanie servisnych intervalov, napr. octavia II ostatne veci funguju, ale servis nemozem vymazat, sa mi zda, ze tam nieco pise s licenciou, hoci ked spustim soft. pise, ze ma licenciu, vie mi niekto s tym poradit? Dakujem
VW Golf IV 1,9 TDi 99r.v. 81kW AHF