Jak moc by bylo náročný vyměnit převodovku ze 130k tdi? má s tím někdo zkušenosti? jakej to bude mít výsledek? Co výměna motoru za 110k? a k tomu ten 6ti kvalt? dík
menit motor za 110ps je blbost. narocny to neni, jen k ty prevodovce potrebujes jeste kompletní spojku včetně setrváku, starter, poloosy a kulisu řazení. celkem díly za 15t
výměna za 110 je blbost? a jak by to bylo s PéDéčkama, 130k a 150k? nebyl by tam problém s elektrikou? co se tohohle týče, myslel jsem že 90 a 110 si budou blíž. jakej bude mít ten 6ti kvalt efekt? bude lepší zrychlení, pružnost, nebo maximálka?
on píše, že je to blbost měnit 110k motor za 90k ,když stačí vyměnit trysky, je toho tu plno, na fóru, stačí hledat. Nejdřív vyřeš výkon a pak měň převodovku, to by mě zajímalo jak by ti ten šestikvalt tahala ta 66-ka, bude to hroznej lenoch
Jj, jeden si to tu namontoval a tragédie. Šestku dával je tak aby se neřeklo, nebo na dálnici, jinak to nejelo... Ale to mu vůbec nevadilo, důležitý bylo, že mu to ukazovalo 2,8l/100km spotřebu asi při stošedesáti ...
Dobrá, takže kdybych vyměnil trysky, turbo a dejme tomu upravil jednotku, výkon okolo 130k.. pak by ten 6ti kvalt měl cenu?
ajak by to bylo po technický stránce? když vyměním převodovku se setrvákem a startér.. bude to pasovat do zbytku?
ahoj.mal som octaviu 81KW a teraz mam toledo 96PD 6kvalt.urcite by som neradil dat 6kvalt na ten 66KW motor.predsa len ma 96KW ma krutak 310nm.a tu 6 davam naozaj len od 120 km/h lebo potom sa ten motor podtaca.
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
ahoj.mal som octaviu 81KW a teraz mam toledo 96PD 6kvalt.urcite by som neradil dat 6kvalt na ten 66KW motor.predsa len ma 96KW ma krutak 310nm.a tu 6 davam naozaj len od 120 km/h lebo potom sa ten motor podtaca.
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Já nad šestkou taky uvažuju a to mám odhadem jen 130k. Jezdím dost po dálnici a je mi líto motoru že při 140km/h točí 3000, navíc pružností bych dával šetku (nad mojí pětkou) kolem 110km/h. Důležitej je taky kód tý převodovky. Některý 6ky sou kratší než můj 5kvalt (CYP) !!!!! Jo a jestli jezdíš po okreskách do 100km/h tak tu šestku nevyužiješ a když si najdeš stejně dlouhou k tomu tvýmu pětikvaltu tak se zase uřadíš. Tady je každá rada drahá, je to dost individuálni záležitost.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw )