nefunkční KKL, commander 1.4 na Win XP ASUS EEE - vyreseno

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Flery
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

nefunkční KKL, commander 1.4 na Win XP ASUS EEE - vyreseno

Příspěvek od Flery »

Zdravim mam problém a možná někdo poradí používal jsem jen KKL kabel na mém notasu lenovo s Win 7 a vše funguje perfektně, koupil jsem si VAG K + CAN Commader 1.4 full kabel a na win 7 nejde spustit program tak jsem sehnal notase ASUS 1001 HA s windows XP home edition, program VAG K+CAN commander spustit jde kabel nainstaluju oprvim na hodnoty dle navodu nicmene kdyz dam cteni jednotky tak to píše nějakou chybu a opakuje dokola a píše že se nemůže spojit či co...

vyzkoušel jsem tedy již puvodně používany kabel KKL a ejhle stejna chyba vsse se nainstaluje a vse se tvari dobre do doby nez ma navazat komunikaci s urcitou jednotkou proste se nespoji s nicim
netusite kde by moh byt problem u toho ASUS EEE s XP ckama? KKL chodi v 7ckach dobre na XP se nespoji s jednotkami, commander v 7kach nejde spustit program (samozrejmne zkouseno jako spravce) a v XP program jde ale nejak nic necte....

docela se s tim trapim uz par hodin mozna tak 20, 3 x sem preinstaloval t XP cka ale NIC (wallbash) (wallbash) (wallbash)

i bych zaplatil kdyby mi nekdo pomoh......klidne bych i nekam prijel..proste rada nad zlato co mam delat...diky moc
Naposledy upravil(a) Flery dne 18 pro 2011, 16:45, celkem upraveno 1 x.
Škoda Roomster 1,9 TDi 77 KW Sportline
sky59
Aktivista

Re: nefunguje ani KKL ani VAG K+CAN commander na Win XP ASUS

Příspěvek od sky59 »

Flery píše:Zdravim mam problém a možná někdo poradí používal jsem jen KKL kabel na mém notasu lenovo s Win 7 a vše funguje perfektně, koupil jsem si VAG K + CAN Commader 1.4 full kabel a na win 7 nejde spustit program tak jsem sehnal notase ASUS 1001 HA s windows XP home edition, program VAG K+CAN commander spustit jde kabel nainstaluju oprvim na hodnoty dle navodu nicmene kdyz dam cteni jednotky tak to píše nějakou chybu a opakuje dokola a píše že se nemůže spojit či co...

vyzkoušel jsem tedy již puvodně používany kabel KKL a ejhle stejna chyba vsse se nainstaluje a vse se tvari dobre do doby nez ma navazat komunikaci s urcitou jednotkou proste se nespoji s nicim
netusite kde by moh byt problem u toho ASUS EEE s XP ckama? KKL chodi v 7ckach dobre na XP se nespoji s jednotkami, commander v 7kach nejde spustit program (samozrejmne zkouseno jako spravce) a v XP program jde ale nejak nic necte....

docela se s tim trapim uz par hodin mozna tak 20, 3 x sem preinstaloval t XP cka ale NIC (wallbash) (wallbash) (wallbash)

i bych zaplatil kdyby mi nekdo pomoh......klidne bych i nekam prijel..proste rada nad zlato co mam delat...diky moc

nerozumiem, mne v tej konfiguracii na EEE chodi uuuplne vsetko a bez problemov

ak by sa nejako dalo uploadnut image tak by som ti ho poskytol, vedel by si ho natiahnut? ja mam EEE 1001PXD
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Flery
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunguje ani KKL ani VAG K+CAN commander na Win XP ASUS

Příspěvek od Flery »

tak zkusim rict jinak

windows XP original k notasu na ASUS EEE je nova instalace

kabel KKL nainstalovan nastaven na port 4, vyzkouseny ovladace od roku 2006 po 2009vzdy stejny vysledek zkousen com 1 2 3 i 4

vag 304 nainstalovan vcetne cisla zkousel sem i bez cisla stejne....

spojeni napriklad s motor jednotkou 01 a nic (zadna odezva) dela to same jako kdybych nacital jednotku kterou to auto nema

na zkousku mam octavku 1,9 TDI 2003 ku

a ted ten samy kabel KKL a druhy notebook lenovo205S s WIN 7 ultimate vag 304 se vse nacita loguje funguje jak ma, takze kabel je OK navic je to ten cernej ne ten levnej modrej kram

vemu EEE do auta odpoledne a ty hlasky z commanderu natisknu z plochy

este sem nasel ze se ma nastavit na super high performace tak to zkusim taky prepnout a vypnout wifi aby bylo vic stavy nikdy sem se s tim nesetkal ten muj kabel KKL jsem zkousel na notebookach compaq, HP, Lenovo, ACER a nikdy nebyl problem abolutne nic ale vzdy na WIN 7

ten kabel na K+CAN Commander 1.4 FULL jsem nemel kdezatím otestovat jestli je OK protoze mi nejde na tech WIN 7 spustit program jako takovy.....

u ASUS EEE vidim problem v tom ze nefunguje ani KKL ani COMMANDER kabel pritom se to tvari jako ze vse je vporadku jen se spojit.....

uz je to snad srozumitelnejsi???? fakt se s tim morim jako debil tak uz z toho asi pisu i bludy.......omlouvam se ale snad ste me pochopily

:roll: :roll:
Flery
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery »

Takze cely problem byl pouze a jen v nastaveni ASUS EEE

u meho musi byt nastvane napajeni na HIGH performance
kdyz dam Super performance nejede to taky (LOL)

funguje jak KKL tak COMMANDER takze ASUS EEE vyresen
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

mam taky eee a jede i to ve vsech rezimech, jak s origo kabelem tak s cinou
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Flery
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery »

tuner píše:mam taky eee a jede i to ve vsech rezimech, jak s origo kabelem tak s cinou
mozna tip od tipu ale treba to nekomu pomuze ja s tim stravil 20 hodin (wallbash) (wallbash)
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

tuner píše:mam taky eee a jede i to ve vsech rezimech, jak s origo kabelem tak s cinou
ja tiez som nespozoroval rozdiel v rezimoch, aky mas presne typ? ja mam 1001PXD
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Flery
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery »

sky59 píše:
ja tiez som nespozoroval rozdiel v rezimoch, aky mas presne typ? ja mam 1001PXD
ja mam 1001HA

dam jiny rezim a nejde ani commander ani kkl (nenacte nic z jednotek)

dam ten high performace a funguje oboje tak ja nevim cet sem tyto probllemy tady na foru, je mi divne ze na ten nejvyssi vykon to nejde ale pise to na foru vice lidi ze to museli prenastavit aby to jelo, aj pripady kdy museli byt na nabijecce.....

v mem EEE 1001HA je 3 clankova baterka, Windows sem 3 x přeinstaloval a zkoušel programky na uplne cistej system bez jedine upravy cehokoliv..... :? koupil sem ten EEE jen na diagnostiku jetej a s XP ckama...asi bych sel spis do ACERU po teto zkusenosti
:?
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

zkus preinstalovat na win7 32bit, proste to co tam ma byt.pravdepodobne bude problem s ruznyma ovladacama,XP navic zatezuji procesor vic nez sedmicky a jsou i podstatne pomalejsi ty XP, ten ATOM ma sam se sebou co delat aby stihal natoz s XP. Za mne acer urco ne, za celou dobu asusu ani jeden problem, ani jedno kousnuti nebo spadnuti, na rozdil od aceru
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Ted koukam ze jsem se prehlid ze ty nemas PXD ale HA tam maji byt XP, zkus to preinstalovat na sedmicky, pokud to pujde kvuli HW jestli bude splnovat pozadavek sedmicek
Flery
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery »

tuner píše:Ted koukam ze jsem se prehlid ze ty nemas PXD ale HA tam maji byt XP, zkus to preinstalovat na sedmicky, pokud to pujde kvuli HW jestli bude splnovat pozadavek sedmicek
vždt píšu že mam druhy notebook Lenovo s Windows 7 ultimate 32 bi,t KKL kabel a VAG 304 tam jde vzorově, ale nespustim commander 1.4, proste nenapíše ani hlašku a nic se neděje, ovladače kabelu tam jdou, kabel je vidět, zkoušel jsem nějaký commander 1.4 v angličtině ten sem spustil, ale psalo to že neco chbí hned při spuštění (zkoušel sem ho i v aute s těma 7 kama - zapojene a nic CZ verze vubec NIC)

takže ve WIN 7 commander 1.4 CZ nejde vubec a anglickej nekomunikuje,

nebo někdoj ste to zprovoznil? na Lenovu mam o dost slušnější konfiguraci než na ASUSU

XP mod mě nějak nejde proto sem sahnul po tom EEEčku

a když už sem se rozepsal tak jak píšu už mě to na tom ASUS EEE 1001HA chodí, dnes sem uspěšně polaboroval na sve octavii 2003
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

řešením pro všechny režimy by mohlo možná bejt ve správci zařízení (vlastnostech toho konkrétního, pokud je tam záložka řízení spotřeby) nemít zaškrtnutý "povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie" ...
pašíkombi AFN B597
drof
Nováček

Re: nefunkční KKL, commander 1.4 na Win XP ASUS EEE - vyrese

Příspěvek od drof »

Zdravím chlapi , koupil jsem kabel k+can verze 3.6 , nainstaluju ovladače ,ale po zapnutí programu nejde načíst žádná jednotka.
Funguje jen výběr k-line , ale i tak to nedělá nic.
Neuměl by mi někdo poradit jak to správně nastavit?
Na CD u kabelu byl software a ovladače.Po připojení k pc to automaticky načetlo ovladače,ale po zapnutí programu se neděje nic.Asi dělám něco blbě.
Díky všem za rady..
u2men
Nováček

Příspěvek od u2men »

Ahoj taky jsem objednat VAG K CAN 1.4 full dorazil v pořádku když ho přípojím do auta tak svítí atd.. problém je, že když chci zapnout program kterej byl na CD tak se nezapne a to ani na windows 7 ani na windows 8.. ted zkousim XP a taky bezvysledne :( muzete mi prosim nekdo poslat funkcni a odzkousenou verzi vag k canu vcetne driveru? Diky moc pett.cz@gmail.com
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“