zhavici svicka vebasto

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
codll
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zhavici svicka vebasto

Příspěvek od codll »

ahoj jak poznam funcni zhavici svicku diag mi pise:
01412 -žhavící svíčka s kontrolou horeni
01409- opakovene preruseni horeni
a vebasto nemaka tak jsem se donej pustil rozebral vindal svicku dal na proud 12v a cca 5-10 s rozhicovana tak jsem vse vicistil i spalovak elektro vzal kontaktolem v diag skusil zpustit zakladni nastaveni skup 11 a zaclo fachat tak jsem nastartoval a top. se rozebehlo jak ma a zatim maka uvidim zitra vystrcim ho ven a jeste poznatek v akčních clen. svicka pouze na 50,1% mam se pripravit ze lehne nebo me to auto jen zkousi pac si myslim ze my to drive taky ukazovalo ty procenta stejne (50,1%) dik za rady
bodyvlk
Přispěvovatel

Příspěvek od bodyvlk »

Pokud jsi ji dal na 5-10 s na 12V, tak je po ní. Ona maká na 8V. Přerušené hoření má hodně příčin - sítko, přívod nafty, dmychadlo. Ale hlavně dej novou svíčku a už ji nezkoušej na 12V.
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

(noteeth) aspon se probehla ja jsem koukal v merenych hodnotach pracovni ciklus cca 40% a v ostatnich blokach bylo i cca 10v bylo mi tonejaky divny ale rikal jsem si ze asi nema potrebu bezet na plno , nez jsem se pustil do cerpadla tak jsem skousel akcni cleny cerpadlo voda.nafta vzduch to slo tak jsem sel rovnou po svicce ale mam to slozene teda jen vebas.a prip. vodu vyfuk a maka jinak tu svicku chci koukal jsem nova cca 1600? jenze nani budu muset pockat po nedeli ted uz ji nezplasim a dik aspon priste budu moudrejsi s tim napetim
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“